Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3928 har stemt.

En succesfuld drengerøvs-weekend


Kategori: Mellem mænd

Du mødes måske med drengene fra før i tiden et par gange om året, hvor I mødes til en weekend med aktiviteter og øl. Dog kan det være svært at finde på nye aktiviteter til den mest succesfulde weekend. Her er derfor vores bud på den perfekte drengerøvs-weekend.
Planlæg en smagning på favorit-alkoholen


Et arrangement, der altid er meget succesfuld, er hvis du planlægger en smagning på jeres favorit alkohol. Det kan være på alt fra den traditionelle ølsmagning eller den meget populære ginsmagning, der er meget oppe i tiden. Det vigtigste er, at du vælger noget, som I alle synes er fedt.
Det er muligt at finde smagninger over hele landet og mange steder tilbyder at komme hjem til jer. Hvis I er til rom, så kan vi varmt anbefale Romhatten .

Arranger en skyd-til-måls turnering


Enhver drenge-weekend bør have en turnering, og hvad er sejere end at man får lov til at skyde med eksempelvis en luftpistol ? Hvis du ønsker at lave en turnering med en luftpistol, så kræver det enten skydekasser og skydeskiver til mål skydning. Det er vigtigt at sikkerheden altid er i fokus og I skal vide, hvad I laver. Alternativt kan I kontakte et sted, der tilbyder arrangementer med at skyde til måls. Pistolskydning giver adrenalin i kroppen og er en forførende og fascinerende måde at skabe et sammenhold.
En turnering er altid med til at sætte en god stemning, og det betyder ofte at deltagerne kommer til at gå meget op i programmet og tage det seriøst. Derfor er det en god ide at arrangere en præmie til vinderen og en ”strafopgave” til taberen.

Et lille men: Hvis I ønsker at gøre begge arrangementer på samme dag, vil jeg anbefale at I bytter om på rækkefølgen, så I først drikker alkohol efter I har afholdt ovenstående turnering.Torsdag d. 22 februar 2018 af: Lars Olsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: