Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3928 har stemt.

Eksklusive ure fra Tudor


Kategori: Mellem mænd

Tudor ure er en luksusvare, der pynter de fleste håndled. Uret er fremstillet med fokus på den bedste kvalitet og et lækkert design, der emmer af æstetiske og funktionelle træk. Uret bliver sommetider sammenlignet med Rolex, fordi uret har samme af de samme træk, der kendetegner Rolex.
Ur-fabrikanten Tudor blev tilbage i 1946 etableret af stifteren bag Rolex. De to ur-mærker har også kendetegn, der minder lidt om hinanden. En væsentlig forskel mellem de to mærker er dog prisforskellen, hvor urene fra Tudor har en væsentlig lavere pris end urene fra Rolex.
Tudor urene har mange af de samme tekniske, æstetiske og funktionelle træk, som man normalt kan finde hos Rolex. Tudor mærket har også efterhånden skabt et meget troværdigt ur-mærke, der kan bryste sig med mange populære klassikere blandt ur-fanatikere.
Urene fra Tudor har et meget klassisk design, og det vil derfor passe til de fleste stilarter og mænd. Tudor er et maskulint ur, der har prominente ambassadører som David Beckham, der har flere modeller fra mærket.
Et Tudor ur koster fra 18.900 kroner og opad, og det kommer an på, hvilket ur du vil have pynter dit håndled. Hos Swisstime har de et bredt udvalg af Tudor ure , men hvis du har forelsket dig i ét bestemt ur, så er vi behjælpelige med at finde det for dig.


Mandag d. 26 februar 2018 af: Lars Olsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: