Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3928 har stemt.

Boxershorts til den moderne mand


Kategori: Mellem mænd

Den moderne mand stiller krav til både den inderste og yderste del af outfittet. Det stiller krav til undertøjet på samme måde, som resten af tøjet og derfor skal undertøjet være i god kvalitet og se godt ud.
Den moderne mand stiller krav til sit ydre, og det er vigtigt at alle de forskellige komponenter spiller sammen. Det indre lag tøj skal passe med det ydre, også selvom det kun er de færreste, der egentlig får undertøjet at se. På samme måde som kvinder køber lækkert undertøj, så køber mændene nu også kvalitetsundertøj.

Velkendte internationale mærker


Manden har mange krav til mærket på undertøjet og det skal fremfor alt være behageligt at have på. Hvis du leder efter undertøj fra de velkendte internationale, så kan du finde et bredt udvalg hos Intimo. Her kan du finde mærker som Armani, Calvin Klein, JBS, CR7 Underwear, Hugo Boss og Bjørn Børn. Det er vigtigt at dine nye boxershorts er af den bedste kvalitet og her er boxershorts hos Intimo produceret i 100% bomuld.
Boxershorts behøver i dag ikke være helt neutrale, men kan godt have en masse farver, print og mønstre.
Lige nu kører Intimo en konkurrence, hvor der hver måned bliver trukket en heldig vinder af de personer, der modtager deres nyhedsbrev. Her kan man være heldig at vinde et gavekort på 500 kroner til webshoppen.

Ønsker du nyt undertøj, der passer til din stil og dine behov? Find hos Intimo.dk .Onsdag d. 28 februar 2018 af: Lars Olsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: