Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3981 har stemt.

Burger og bajere er vejen frem til gutterne


Kategori: Mellem mænd

Nogle gange skal mænd bare have lov til at være mænd og det er de bedst, når de bare hænger ud med deres venner uden der nogle former for kvindelig indblanding eller tilstedeværelse. Dets længere man kommer op i årene, jo sværere er det at samle alle sine venner på én engang, men når det endelig sker, så må aftenen ikke mangle noget. Her kommer nogle tips til, hvordan man arrangerer den bedste mandeaften.
Lav velsmagende, men enkelt mad


Som ved enhver anden fest, så er et af de vigtigste punkter maden, som gerne skal tryllebinde gæsterne og bringe smagsløgene på en uforglemmelig rejse.
Når man er sammen med gutterne gør det ikke noget at maden bliver lidt greasy, ligesom man heller ikke vil bruge hele aftenen på at lave et sofistikeret måltid. Når gutterne er samlet skal der hellere være fokus på samvær og mandehygge, hvorfor langt det nemmeste vil være at servere burgere. Virkelig saftige burgere.
Det gode ved at servere burgere er, at det er meget få mennesker der ikke kan lide burgere, ligesom det er meget enkelt at lave. En god idé for at få de mest velsmagende burgere er at købe hakkekød fra slagteren i og med der ofte er mere smag i end hvis du køber det i supermarked. Derudover skal man frem for alt ikke glemme at lade hakkebøfferne hvile et par minutter efter stegning. Når kødet får lov at hvile lidt, så trækker saften ud i bøffen igen. Det er en vital part, hvis man skal have den ultimative smag i bøffen.
Når bøffen er lavet er det som regel lige til, hvor man bare hakker de grøntsager der skal puttes i burgeren, hvorved drengene selv kan bygge deres egen burger. Enkelt og altid en sikker vinder. Når man nyder en god burger, så er det et must at købe de bedste drikkevarer, hvorfor specialøl af den ene eller anden art altid vil falde i god jord hos de fleste. Skal man dyrke burger-konceptet, som er et amerikansk fænomen, så skal der købes Budweiser.
Hvis alt fejler, så kan I med fordel bestille bord på Earlybird og endda få rabat på jeres middag.


Hav multiplayer spil klar til din konsol


Når gutterne er samlet så kan det ikke undgås at der skal dystes omkring, hvem der er bedst til det ene og det andet. Fyre generelt er lidt mere konkurrence-mindet end kvinder, hvor der enten skal lægges arm eller brydes. Hvis ikke alle møblerne i huset skal væltes, så vil det være en god ide, at føre konkurrence genet over i spillets verden, hvor diverse konsoller som PlayStation og X-box kan være en evig kilde til underholdning. Her skal man bare sørge for at have multiplayer spil hjemme, som Fifa, et skydespil eller en kampsportspil som Tekken liggende, hvorefter dysten kan gå i gang, selvfølgelig akkompagneret af en stor mængde øl. Når gutterne er samlet må gerne drikke så hatten passer ligesom det er forbudt at snakke om kæreste og Haus Frau , som venter derhjemme.

Vælg de rigtige film


Når gutterne er samlet er det også en god mulighed at få se nogle af alle de dejlige drengerøvsfilm, som kæresten ikke vil lade dig se. Her vil det være en god idé, at lave en liste inden i mødes med de mest grineren drengefilm, som der findes. Her bliver der nødt til at være film med gode gamle Sylvester Stallone som Rambo eller Bruce Willis i Die Hard, eller en god gammeldags film med Sean Connery i 007, som altid vil få de fleste fyre til at ønske sig en tilværelse som specialagent.
Hvis aftenen står på filmens tegn med drengene, så skal man ikke glemme, at købe slik, chips og sodavand i rigelige mængder eller bare holde sig til øllen. Her er kæresten ikke til at minde en om, at sodavand giver en syreskader, hvorfor man altid kan få en tandblegning .Onsdag d. 28 februar 2018 af: Lars Olsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked:

Nyeste debatindlæg