Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3896 har stemt.

Segboard-sæsonen nærmer sig i Danmark 


Kategori: Gadgets

Den danske vinter kan føles lang og kold, men nu nærmer første forårsmåned sig sin ende, mens påske, april og varmere temperaturer kommer nærmere med hastige skridt. Det betyder, at forholdene bliver bedre til at suse afsted på sit Segboard. 
Mange danskere ser frem til at komme ud og nyde de varmere dage, efter vinteren har præget dage og nætter med kulde og slud. Heldigvis er foråret over Danmark, og inden længe får vi forhåbentlig glæde af lune forårsdage i solen. 
 
Forårssol og sommervejr er altid populære anledninger til at være udendørs, og mange har også fået øjnene op for de seje og sjove segboards, som flere og flere kommer susende på. 
 
Der er blevet skrevet mangt og meget om segboards, men i de seneste år er sikkerheden omkring de seje boards blevet skærpet, og nu køres segboards igennem flere tests, inden de kommer på markedet. Derfor er segboards nu både seje, sjove og mere sikre at køre på. 
 
Segboards lades op hjemmefra, og med de langtidsholdbare batterier kan man køre vidt omkring på sit segboard. Samtidig bliver segboards mere og mere avancerede, så de nu fås i utallige designs og med et hav af features som eksempelvis indbyggede bluetooth-højtalere, som gør det muligt at høre musik, mens man kører. 
 
Er du også blevet hooked på at skulle suse afsted på segboards i det danske sommervejr med vennerne, kan du købe dem billigt hos funboards.dk, hvor alle segboards testes og godkendes, inden de bliver sat til salg. Onsdag d. 21 marts 2018 af: Lars Olsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: