Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3847 har stemt.

Guide: Skab en komfortabel stemning på altanen


Kategori: Blandede

Det er forår i Danmark, og inden vi ved af det, er sommeren over os. Derfor rykker mange danskere udenfor og nyder de lune stunder i solen. Det er bare ikke alle, der får skabt et hyggeligt miljø på deres terrasse eller altan. Heldigvis er det nemt og billigt at gøre noget ved. 
For få dage siden kom Alt For Damerne med en opfordring til os danskere i en artikel: Ryk ud! 
 
Den opfordring er der nok mange både kvinder og mænd, der har taget til sig, for april måned har endelig givet os varme og sol. 
 
I samme opfordring giver damemagasinet også en lille guide til, hvordan man kan få lidt ekstra ud af at rykke udenfor. Det er nemlig ikke ligegyldigt, om eksempelvis altanen er indbydende at opholde sig på eller ej. 
 
Hyggelige og stemningsskabende elementer såsom blomsterkasser, friske planter, lyskæder og lanterner kan alle være med til at skabe nogle stemningsfulde rammer for nogle gode timer på altanen, men det er naturligvis også vigtigt at kunne sidde behageligt og nyde solen. 
 
Spørgsmålet er, om dine havemøbler er i god nok stand til endnu en sæson? Er det ikke tilfældet, kan du heldigvis finde en lang række smukke, praktiske og komfortable altan stole  til gode priser. Så kan sommeren bare komme an. Tirsdag d. 24 april 2018 af: Lars Olsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: