Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3847 har stemt.

Før visionerne ud i livet


Kategori: Blandede

Er du en af fremtidens iværksættere? Mange går rundt og drømme om at starte egen, ny virksomhed, men det er ikke alle, der får taget springer til et liv som iværksætter. Hør Jonathan Løws foredrag om iværksætteri og blev inspireret til at få succes med dine visioner og drømme.
Iværksætteri er ikke for alle, og tallene viser at 80% af de gode ideer og ambition i sidste ende fejler. Det er sjældent dårlige ideer, men iværksætteren formår desværre ikke at slå igennem med ideerne i sidste ende. Som iværksætter får man ofte mange spørgsmål, skal tage stilling til rigtig mange ting og skal turde springe ud, hvor man ikke altid kan bunde. Man skal med andre ord være klar til at tage chancer, der måske ender med at fejle.
Jonathan Løw provokerer og italesætter mange af faldgruberne, som iværksættere kan ramme ind i. Det er en branche, der er under stor efterspørgsel, men også en branche, der er meget usikker. Så hvordan bliver man en succesfuld iværksætter og bliver en del af de sidste 20%, der kommer til at klare det rigtig godt?
Bliv klogere på dette og meget mere til Jonathan Løws iværksætter foredrag . Foredraget kan tilpasses jeres behov og Jonathan Løw finder inspiration i sin egen historie som iværksætter.Læs mere om Jonathan Løw:
www.linkedin.com/in/jloew/
www.facebook.com/jonathanfenstenloew
en.wikipedia.org/wiki/Jonathan_L%C3%B8w .
ivaekst.dk/users/jonathan-low


Fredag d. 27 april 2018 af: Lars Olsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: