Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3896 har stemt.

Smart lyskæde til turen


Kategori: Gadgets

Luminoodle Color Plus er en USB lyskæde der er perfekt til teltturen
Vi har tidligere kigget på første version af Luminoodle som var en simpel lyskæde der blev drevet af et USB batteri. Her skal vi se på næste udvikling af Luminoodle som både er kraftigere, har farver og en fjernbetjening!

Luminoodle Color Plus er 1,5 meter lang, og er i princippet en vandtæt lyskæde som forgængeren. Men Luminoodle Color Plus kan give et meget kraftigere lys, på hele 450 lumen. Og som navnet antyder, så kan den også lave lys i alverdens farver.

Den bliver leveret i en forseglet foliepose.I posen finder vi et USB batteri på 3400 mAh.I æsken med batteriet finder vi selvfølgelig selve det kompakte batteriBatteriet bliver opladet via det medfølgende USB kabel. Der medfølger også en magnet, og en et velcroophæng med en metalplade. Sætter man magneten om batteriet, så kan man fastgøre det på metaloverflader, og er der ingen i nærheden, kan man hænge den lille metalplade op med velcrostroppen og fastgøre batteriet der.

Men det vigtigste i pakken er selvfølgelig selve lyskæden. Den bliver leveret i en halvgennemsigtig nylonpose.Posen kan også bruges som lanterne hvis man kommer batteri og lyskæde i.

Selve lyskæden er lavet i hvidt gummi materiale, med et USB stik der kan vende begge veje i enden.
Sammen med lyskæden er der 3 velcrostropper med metalplader, samt en fjernbetjening.På selve lyskæden sidder der tre magenter der kan glides op og ned af kæden, og som man enten kan bruge til at fastgøre Luminoodle Color Plus til metaloverflader, eller til metalpladerne på velcro'en.i enden af kæden er der en løkke som også kan bruges til ophængning.Der sidder også tre knapper på selve lyskæden som man kan bruge til at betjene den med.Men det er nemmest at bruge den lille fjernbetjening.Med den er det nemt at skifte mellem de 15 farver, og 7 lysstyrker som Luminoodle kan præstere, plus forskellige blinke-effekter og farveskift.
På fjernbetjeningen er er der også genveje til de tre grundfarver, samt hvidt lys. Det lækre er at fjernbetjeningen benytter radio, og derfor skal man ikke pege mod lyskæden. Det er f.eks. nemt at tænde lyset i teltet inden man kommer ind i det. Rækkevidden er ret god, jeg testede den ved placere lyskæden på værelset ved siden af mit kontor, og jeg kunne stadig styre lyset med fjernbetjeningen.

Under min test så kunne Luminoodle Color Plus lyse i 2 timer og 15 minutter på kraftigste lysstyrke med det medfølgende batteri. Har man brug for længere tid, så kan man enten skrue lidt ned, bruge en af grundfarverne i stedet for hvid, eller simpelthen tage et større batteri med på tur. Luminoodle kan bruge alle gængse USB strømkilder. Dog skal man lige være opmærksom på at den også trækker noget strøm (60 mA) når den er slukket, så hvis man ikke skal bruge lyskæden i længere tid, så husk at trække stikket ud så batteriet ikke bliver afladet.

Hvor den tidligere Luminoodle var enten tændt eller slukket, så er det så meget mere brugbart at man kan dæmpe Luminoodle Color plus, så man ikke bliver blændet hvis man skal bruge lidt lys om natten, enten i teltet eller shelteret eller andre steder hvor man gerne vil bevare lidt af sit nattesyn. Og hvis man benytter den røde farve på lavt blus, så er det rigeligt lys i teltet når øjnene er vænnet til mørket.For information om nærmeste forhandler, så kan kontakte den danske importør www.moalemtrading.com


Søndag d. 22 juli 2018 af: Lars Olsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: