Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3889 har stemt.

3 tips til hurtigt vægttab


Kategori: Krop og velvære

Når sommeren nærmer sig og bikinien skal frem fra skuffen igen, går mange i panik og vil meget gerne tabe sig hurtigt så man er klar til stranden, swimmingpoolen eller hvor man ellers slapper af i sommerheden
Når sommeren nærmer sig og bikinien skal frem fra skuffen igen, går mange i panik og vil meget gerne tabe sig hurtigt så man er klar til stranden, swimmingpoolen eller hvor man ellers slapper af i sommerheden. Der er forskellige slankekure som gør man taber vægt rimeligt hurtigt, de kan godt være hårde at gennemføre, men har man viljestyrken og motivationen er det langt fra umuligt at gennemføre disse.

Denne gang kigger vi på 3 metoder til at smide kilo hurtigt og være klar til sommeren. Vi har kaldt dem henholdsvis den besværlige, den moderate og den nemme, grunden til de er opdelt således er at de 2 første er ”gratis” slankekure, mens den sidste indeholder hjælpemiddel i form af slankepiller , disse koster lidt, dog ikke meget, men du må gøre op med dig selv inden du starter hvilken af de 3 du tror på du kan gennemføre, og hvis du gennemføre så garanterer vi at du vil få et hurtigt vægttab i løbet af blot uger!

Den besværlige


Denne metode indebærer en del planlægning, madlavning og styrke til at holde sig til diæten, til gengæld er den effektiv og koster ikke meget da man jo alligevel ville have udgifter til mad, disse udgifter skal blot bruges til en anden type mad. Den går i al sin enkelthed ud på at hver gang man indtager mad, skal maden indeholde en protein kilde, en fedt kilde og grøntsager med lav kulhydrat indhold.
Protein kilder kan være: Lam, gris, bøf, rejer, laks, rødspætter og helst æg gerne mange og med hele æggeblommen.
Fedt kilder kan være: Smør, oliven olie, koks olie, avocado olie og andre fede olier som jo passer godt til en god salat.
Grøntsager kan være: Tomater, salat, agurker, spinat, broccoli og andre gode grøntsager med lav kulhydrat.
Spis 2 eller 3 måltider om dagen indeholdende dette, vær ikke bange for fedtet for det kombineret med lav kulhydrat i grøntsagerne er et perfekt match, dette kombineret med de mange proteiner gør at man ikke tænker og længes efter mad, så en rigtig effektiv slankekur som dog kræver en del planlægning.

Den moderate


Styrketræning af den hårde slags, gerne vægtløftning af forskellige slags, denne metode kræver tid og for bedste effekt et medlemskab til et træningscenter, dette gør at vi vurderer den til at være moderat, man skal selvfølgelig spise fornuftigt samtidigt, men for langt de fleste behøver man ikke ændre sin kost for at følge denne slankekur.
Styrketræning kontra almindelig motion er nemlig noget som opbygger muskler og ikke bare mens man træner, kroppen fortsætter i op til flere timer med at opbygge muskler og dette er præcis, hvad gør styrketræning til den foretrukne træningsmetode når det kommer til at tabe sig. Almindelig motion er bestemt heller ikke dårlig, men det er her og nu man forbrænder kalorier og dette fortsætter ikke bagefter, så derfor er f.eks. vægtløftning (koncentreret muskelopbygning) at foretrække.

Den nemme


Slankepiller er det sidste men nok også bedste tip, det er klart det nemmeste for det er ret let at sluge en pille og opnå samme effekter som de mere krævende metoder. Slankepiller er dog ikke mirakel piller, man skal stadig tænke over hvad man spiser og motionere en smule for at opnå maksimal effekt af slankepiller.
Der er flere forskellige slankepiller på markedet og du skal nøje undersøge hvad de forskellige har af virkninger, for de er forskellige og nogen passer helt sikkert bedre til dig og din krop end andre, så læs nøje om dem og se om de lyder til at være noget for dig.
Slankepiller kan man sige generelt nedsætter appetitten, derudover maksimere den fedt forbrændingen i kroppen, alene disse 2 egenskaber er jo præcis hvad en god slankekur bør indeholde, spis mindre mens kroppen forbrænder mere, så vil du have den lette løsning, så er det slankepiller du skal kigge efter!


Tirsdag d. 11 juni 2019  

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: