Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3889 har stemt.

Drømmer du om at tage jagttegn?


Kategori: Kultur og sport

Hvis du kunne tænke dig at tage jagttegn, så er der 98 % beståelsessikkerhed hos Jagttegnkurser.dk.
Naturoplevelsen, stilheden, jægerinstinktet. Det er forskelligt, hvad der tiltrækker folk, når man taler om at gå på jagt. Men ikke desto mindre er det en stor drøm for mange, og hvis det også er det for dig, så kan du melde dig til et hold hos Jagttegnkurser.dk.
Her får du mulighed for at vælge, om du vil tage jagttegn på aftenkursus eller weekendkursus, som du selv sammensætter JagttegnKurser har desuden en beståelsesprocent tæt på 100%, hvor landsgennemsnittet ligger på 59%.
Michael Salling er jagttegnslærer og han går meget op i altid at holde sig opdatereret om de nyeste tiltag inden for jagttegnslæring, sådan at han kan bruge metoderne i sin undervisning. På den måde kan han ruste kommende jægere bedst muligt. Selv er han primært fuglejæger med stor interesse for både gåse- og havjagt, og hans jagtform er hovedsageligt jagt med stående hund.
Sallings mål er at blive den bedste til at uddanne nye jægere, sådan at han både sørger for, at alle sine kursister består, men at de samtidigt bliver klædt ordentligt på til jagt, både hvad angår det lovlige, det etiske og det praktiske.
Hans tidligere kursister har givet masser af gode anmeldelser, som eksempelvis følgende fra Diana: ”Det har været et usædvanligt godt forløb, og jeg kan på det stærkeste anbefale alle, der går rundt med en jæger i maven, at tage jagttegnet hos Michael og co. Topprofessionelle, dygtige og meget rare undervisere, der på fineste vis leder vejen og klæder dig godt på til at bestå jagtprøven.”Tirsdag d. 25 juni 2019 af: Lars Olsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: