Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3893 har stemt.

Oplev verden gennem golf


Kategori: Kultur og sport

Har du spekuleret på, om din næste ferie skal være en anden slags end den klassiske daseferie? Så er en golfferie et godt bud.
Et golfophold er en oplagt mulighed for at kombinere solrige destinationer med golfspil. Der findes mange forskellige destinationer rundt om i verden, som har gode golfbaner. Det er også muligt at komme til mere eksotiske rejsemål som for eksempel Sydafrika eller Dubai. Så hvorfor ikke opleve verden gennem golf?

Kombinér golf med oplevelser


Et golfophold er en oplagt mulighed for at kombinere ferie, oplevelser og motion. Om dagen spiller du golf i smukke og solrige omgivelser, mens du om aftenen nyder lækker mad og et godt glas vin. Der findes golfophold for enhver smag og til ethvert budget. Er du til luksus, findes der mange luksuriøse golfhoteller i verden, hvor du rigtigt kan blive forkælet, når du kommer træt hjem fra golfbanen. De fleste golfbaner rundt omkring i verden er placeret i smukke omgivelser, hvor der er rig mulighed for at udforske naturen eller seværdigheder, når du tager dig en pause fra golf spillet.

En golfferie styrker dine relationer


Vælger du at tage på golfophold med din kæreste, ægtefælle eller et par gode venner, er der garanti for gode oplevelser og godt sammenhold. Det giver noget unikt at lave noget aktivt sammen i stedet for at ligge ved poolen hele dagen. Du vil opleve, at jeres sammenhold og relation bliver styrket på en anderledes måde, når I svinger golfkøllerne sammen. Desuden kan I dele både succeser og nedture på golfbanen og udveksle grin, som senere bliver til varige minder.Onsdag d. 28 august 2019 af: Lars Olsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: