Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3893 har stemt.

Fordele ved at fyre med træbriketter


Kategori: Blandede

Ønsker du mere brændværdi for pengene? Med træbriketter får du en brændselstype, hvor fordelene er mange. Læs med her og bliv klogere på, hvorfor du netop skal vælge at tænde op og bruge træbriketter, når du fyrer
3 hurtige om træbriketter


Briketter er ikke bare briketter, der findes et væld af forskellige typer, som alle har sine fordele. Før vi dykker ned i hvilke træbriketter, der findes, så får du her et par fordele, som er værd at tage med i overvejelsen omkring briketterne:

* Træbriketter har en høj og ensartet brændværdi, hvilket sikrer en optimal og effektiv forbrænding. Dermed efterlader de stort set ingen aske, hvilket gør rengøringen let for dig.

* Briketter er lavet af sammenpresset overskudstræ – eksempelvis fra produktionen af møbler – og bindes udelukkende sammen af den naturlige harpiks, der er til stede i træet. Derfor er briketter lige så miljøvenlige og CO2-neutrale at fyre med som almindeligt træ.

* Træbriketter er lette og nemme at håndtere, når du får dem leveret. Derfor er de også klar til brug, så snart du modtager dem.

Vælg de rette træbriketter


Når du skal vælge, hvilken type af træbriketter du skal have, så handler det meget om pris, kvalitet og træsorten, briketterne er lavet af. Du kan blandt andet vælge mellem bøgebriketter, der som navnet antyder er lavet af bøgesavsmuld. Denne type er af den allerfineste kvalitet, og efterlader stort set ingen aske. Derudover findes også birkebriketter, almindelige lyse træbriketter og tørvebriketter. Du kan købe træbriketter online her – samt læse mere om hver enkelt type træbriket.

Husk, at træbriketter altid skal opbevares tørt og i den emballage, de er leveret i. De kan fint stå i en tør carport eller lignende, så længe underlaget er tørt, så de ikke optager fugten.Torsdag d. 12 september 2019 af: Lars Olsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: