Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3893 har stemt.

Er du vild med at fiske?


Kategori: Kultur og sport

Der er ikke noget bedre end stilheden ved vandet og den kølige luft, der bider i kinderne, uanset om det er ved de store søer, norske fjorde, den danske kyststrækning eller en hyggelig, lille put & take-sø. Fortab dig i naturens stilhed ved daggry og mærk, hvordan verden omkring dig langsomt kommer til live.
En hobby med masser af udstyr


At fiske er både afslappende, ja nærmest meditativt, og en rigtig hyggelig aktivitet, og som enhver anden hobby kræver lystfiskeri, at du har udstyret i orden. Der er nemlig ikke noget, der kan spolere en god fisketur som iskolde eller våde tæer, følelsesløse fingre og en fiskestang, der ikke vil samarbejde. Det hele bliver lidt sjovere, når du har udstyret i orden – lige meget om det er overtøjet, stangen eller nettet, der skal opdateres.

Invester i kvalitet


Godt udstyr giver de bedste forudsætninger for en skøn fisketur, både så du ikke kommer til at fryse, men også i forhold til dine chancer for fangst Køb fiskeudstyr hos Lystfisk.dk , og se det store udvalg af udstyr fra beklædning og waders til fiskestænger og hjul. Du finder blandet andet hjul fra anerkendte mærker som Shimano og Okuma, og endegrej som spinnere, powerbait og woblere. Hos Lystfisk.dk finder du alt, hvad du har brug for til dig som nybegynder inden for lystfiskeri, men også til dig, der har fisket i årevis – alt sammen i en bred vifte af kvalitet og prisleje, så alle kan være med.Lørdag d. 14 september 2019 af: Lars Olsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: