Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3893 har stemt.

Vil du overraske kæresten inden rejsen?


Kategori: Blandede

Vil du overraske kæresten inden rejsen? Læs med her!
Skal dig og din kæreste ud og rejse i den nærmest fremtid og har du lyst til at overraske hende lidt, inden i tager afsted? Så læs med her. Kvinder elsker overraskelser også selvom de måske giver udtryk for noget andet. Man viser nemlig som mand at man sætter pris på dem, og vil gøre det ekstra for at gøre hende glad. En god ting man kunne overraske med inden ferie, er en ny kuffert. Måske er de gamle, brugt og slidte eller også har man bare brug fornyelse. Din kæreste vil helt sikkert sætte pris på en ny kuffert og især med ingen rigtig god grund, men bare fordi. Læs med nedenfor hvor og hvordan du finder den rigtige kuffert.Hvor finder jeg inspiration til en kuffert til kæresten?


Har du svært ved at finde den rigtige kuffert til kæresten og hvilken stil hun godt kan lide? Så har vi et tip til dig. Du vil ikke skuffe kæresten og ønsker hendes reaktion så god som muligt. Du ønsker ikke gaven skal ud og byttes eller at hun skal nøjes. En god ide er at finde noget inspiration, blandet med at du selvfølgelig kender lidt til din kærestes stil og ønsker.
Quinde.dk er en side for kvinder, som bruges til inspirationssøgning. Her kan du læse om mænd og kærlighed, sundhed, skønhed, bolig, stil, shopping og meget mere. Her har du mulighed for at komme ind i kvindernes verden og samle dig noget inspiration. Dette er også muligheden fremover når du mangler noget inspiration til at gøre noget ekstra for kæresten eller lignende. Læs mere på Quinde og find din inspiration.
Hvordan finder du den rigtige kuffert?
Har du fået en ide om en kuffert og hvordan den skal se ud, kan Helm hjælpe dig med det sidste. Hos Helm har de et bredt udvalg af kufferter til både kvinder, mænd og børn. De findes i et hav af farver, størrelser og prisklasser.
Helm er en familieejet virksomhed, som har eksisteret i mange år og deres historie starter helt tilbage i 1700 -tallet. De er anerkendt for deres store engagement og hårdt arbejde og samtidig respekt overfor skindhåndværket. De lægger stort vægt på deres kunder og gør deres bedste for at yde den service der skal til, med alle deres kvalitetsvarer og kendte brands. De har butikker rundt i Danmark og bor du ikke tæt på en, kan du roligt benytte dig af deres online shop. Har man spørgsmål kan man altid skrive til dem på deres chat, hvor de sidder klar til at hjælpe dig med det samme.
Derudover findes de også med flere forskellige funktioner og det er her det måske kan gå hen og blive svært, når det er en gave. Det har Helm dog løsningen på. Du kan gå ind og lave en test på deres hjemmeside og finde ud af, hvilken kuffert der passer bedst til din kærestes behov. Dette er en kæmpe hjælpe til dig, som har svært ved at tage et valg om en gave, da du her ender med få muligheder tilbage og derefter kan tage en beslutning.
Du kan læse mere her og se det brede udvalg af kufferter. Helm har også mange andre forskellige slags tasker eller accessoires, hvis du eller kæresten står og mangler noget eller måske en gave til en bekendt i fremtiden.

Vær en gentleman hele vejen igennem


Det er måske blevet påpeget overfor dig, at du mangler noget gentlemanden over dig, eller måske går du selv og synes det og gerne vil ændre lidt på det. Det er ikke de store ændringer man skal foretage sig, hvis man vil opfattes som en gentleman. Det er ofte de små ting der tæller, og samtidig også de små ting der bliver lagt mærke til. Det er derfor altid godt at vide, hvad man kan gøre uden at lave for drastiske handlinger. Det behøver nemlig ikke være for tydeligt, hvis man prøver. Læs mere på Gentlemand.dk .


Onsdag d. 16 oktober 2019 af: Lars Olsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: