Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3896 har stemt.

3 gode råd til din virksomhed


Kategori: Blandede

Der er rigtig mange ting man skal forholde sig til, når man driver sin egen virksomhed. Ofte føler man at der ikke er nok timer i døgnet, til at hvad man skal nå og man har svært ved at varetage alle de forskellige roller, man skal have. Læs med her, hvis du vil have nogle god råd til, hvordan du balancerer det hele.
Arbejd effektivt


Der er rigtig mange tips og tricks til at arbejde så effektivt som muligt. Først og fremmest er det alfa og omega at kende sig selv og sine begrænsninger. Hvad tid på dagen er du mest effektiv? Hvor mange pauser har du brug for? Arbejder du fint i larmende omgivelser, eller har du brug for ro? Der er mange ting man skal til stilling til og det kan betale at sige det videre til ledere og kolleger, så du bliver forstyrret mindst muligt i løbet af en arbejdsdag.
En anden og lidt lettere måde at effektivere sin arbejdsdag på, er ved at optimere alle de små ting man bruger tid på hver dag. På den måde kan man faktisk spare rigtig meget tid på en hel uge. En lille, men rigtig dejlig ting at kunne, er alle genvejene til de programmer du bruger ofte. En ting er hvor meget tid du reelt sparer, men det har også betydning for, hvor effektiv du føler dig. Kan du de basale genveje i Office pakken kan klikke her og tage et kursus i enten ét eller flere programmer.

Godt førstehåndsindtryk


Det er ikke ligefrem ny viden, at førstehåndsindtrykket har meget at skulle have sagt – både i private og professionelle relationer. Har du derfor møder med leverandører, kunder eller samarbejdspartnere, er det en god idé at gøre sit bedste, for at give et godt indtryk. Øjenkontakt er en sikker måde at fremstå troværdig og opnå god kontakt – men hverken for kort eller lang tid. Herudover skal du være åben og tilgængelig i dit kropssprog. Især når du lytter til folk, betyder dit kropssprog rigtig meget.
Førstehåndsindtrykket gælder ikke kun for dig som person, men også for din virksomhed. Hvor er I synlige, og hvad tænker man når man møder jer professionelt? For virksomheder gælder det, at logo, hjemmeside, visitkort, butiksfacade og så videre, definerer forretningens førstehåndsindtryk. Tænk derfor over hvad du ønsker at din virksomhed skal forbindes med, og sørg gerne for at den visuelle identitet er ensartet på tværs. Ønsker du at forbedre det førstehåndsindtryk din virksomhed giver, kan du få opdateret din hjemmeside her .

Få hjælp


Når man driver sin egen virksomhed, er det vigtigt ikke at være for stolt til at spørge om hjælp. Hjælpen kan både være intern og ekstern. En essentiel del af at være leder, er at uddelegere sine opgaver og bruge de medarbejdere man har til rådighed og altså søge hjælp når du har brug for det. De fleste medarbejdere sætter stor pris på at deres ledere viser tillid til dem og at de får noget ansvar. Øv dig derfor på at fralægge noget ansvar og uddelegere opgaver – det gavner både dig og dine medarbejdere.
Har du brug for hjælp, som dine medarbejdere ikke kan stå for, kan du i stedet søge hjælp udefra. Det kan både være hjælp til rengøring, hjælp til rekruttering eller hjælp til det økonomiske. Man kan ikke være lige god til det hele, så det kan betale sig at hyre nogle eksperter. Du kan f.eks. få hjælp til både bogføring, moms, skat og årsregnskab Læs mere her hvis det kunne være noget for dig og din virksomhed.


Mandag d. 16 december 2019 af: Lars Olsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: