Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3924 har stemt.

Træn effektivt – men husk kroppens velvære


Kategori: Blandede

Træning er en naturlig del af manges hverdag. Mange af os går rigtig meget op i det og det bliver for nogen mere en passion end noget andet. Til gengæld er det vigtigt, at man husker på ikke at køre sig selv for hårdt. Vi har kun en krop at bruge og denne skal holde i mange år. Så læs med her og se hvad der er vigtigt at huske på, for at bevare kroppens velvære.
Kroppen er i højt fokus


I disse tider er der et meget højt fokus på, hvordan vi ser ud og ikke mindst et stort fokus på hvad vi selv gør, for at se ud, som vi ser ud. Der er næsten mere ”status” i at gå op i træning og praktisere det, end rent faktisk at have kroppen. Der er altså mange forventninger i samfundet, men også mange forventninger til os selv. Selvom der er et stort fokus på at se godt ud, betyder det ikke, at vi må glemme kroppens velvære. Nogle gange kan vi få presset os selv for meget, hvis vi går alt for meget op i det. Det kan være man pludselig ikke sover nok, eller træner meget hårdt hver eneste dag, eller man måske ikke udfører træning ordentligt så man får smerter eller hvad det nu kan være. Ja du vil gerne have den sixpack, men det skal ikke koste dig smerter i lænden, for lidt søvn eller koste dig din kvalitetstid sammen med dine venner og familie. Det hele kræver bare den rette prioritering og viden. På den måde kan du sagtens nå dine mål, samtidig med at din krop og dit sind har det godt.

Den effektive træning


Når der skal trænes, er det vigtigt, at du husker på at gøre det ordentligt. Husk at varme din krop op, så du ikke får skader på grund af, at din krop ikke har været klar. Undersøg hvordan du skal træne for at få gode resultater. Hvilke muskelgrupper skal du have i gang, hvilken træning er bedst for lige præcis din kropstype og så videre. Så undgår du også at lave en masse øvelser forkert og som ikke rigtig gør noget for dig. Derudover kan det også virke motiverende at træne med en eller flere andre. Få en træningspartner så I kan holde hinanden op på træningen. Til sidst er det også en god idé at anvende proteinpulver efter træning. Dine muskler har brug for protein når du har trænet, og hvis du ikke lige har mulighed for at spise et måltid efter træningen, er det et godt supplement.

Føl dig godt tilpas


Det er vigtigt at føle sig godt tilpas. Det handler ikke kun om udseendet men også om det fysiske. Det er dejligt at gå rundt i joggingbukser og løse T-shirts, men det kan man selvfølgelig ikke hele tiden. Der er mange forskellige situationer, der kræver noget pænere tøj, som for eksempel når man er på arbejde. Man kan dog stadig være komfortabel og se professionel ud. I dette tilfælde er det en god idé at undersøge tøjmærket Shaping New Tomorrow. Deres unikke snt tøj er i lækre og behagelige materialer og kombinerer den klassiske buks med følelsen af at have joggingbukser på. På den måde kan man bevare den lækre følelse af frihed, men samtidig stå mega skarpt.

Tag dig af din krop


Når man træner og har en travl hverdag, kan man hurtigt komme til at glemme sin krops generelle velvære. Men det nytter ikke noget, at kroppen har smerter eller ikke har det godt. Så derfor er det vigtigt at få godt med søvn, spise en god kost og hvis man har smerter, skal det reageres på. Hvis du oplever smerter, kan du eventuelt prøve at få kropsterapi . Dette kan identificere og afhjælpe de smerter du måtte opleve. Det er på ingen måde optimalt at ignorere de smerter man har, fordi man regner med de går i sig igen. Så derfor er det vigtigt, at man får nok søvn og at man får behandling for smerter, for at bevare sin krops generelle velvære. For husk nu på, vi har kun én krop og den skal holde hele livet.Mandag d. 16 december 2019 af: Lars Olsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: