Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3928 har stemt.

Glemmer du at kigge på vaskeanvisningen?


Kategori: Mellem mænd

Oplever du, at dine boxershorts går alt for hurtigt i stykker, kan det være fordi, du vasker dem forkert. Her kan du læse en lille guide om, hvordan du vasker dine boxershorts korrekt, så de holder længere.
Sådan vasker du dine boxershorts korrekt


Det er bare fantastisk at iføre sig et par splinternye underbukser . Farverne er klare, elastikken er stram, og stoffet er blødt og dejligt. Dette holder ikke i længden. Hvis du vasker dine underbukser forkert, falmer farverne hurtigt, elastikken bliver slap og stoffet føles slidt.
Mange mænd tager sig ikke tid til at kigge på vaskeanvisningen, inden de vasker deres underbukser. Så her følger et par gode råd.

100% bomuld:


Bomuld bliver ofte anvendt til at lave underbukser, da det er et holdbart stof. Er dine boxershorts lavet af bomuld, skal du vaske dem ved 40-60 grader, efter du har adskilt lyse og mørke farver. Efterfølgende skal de lufttørre i skyggen eller i nødstilfælde tørres i tørretumbleren på den laveste varme og straks fjernes, så snart de er tørre.

Strækbomuld:


Underbukser, lavet i strækbomuld, har fået tilført spandex for en endnu bedre holdbarhed. Med disse boxershort er det vigtigt at vaske dem på den lavest mulige varme for at bibeholde strækeffekten. Sortér dem i lyse og mørke farver og brug ikke skyllemiddel. De skal tørres på samme måde som boxershorts i 100% bomuld.

Mikrofiber:


Boxershorts, lavet i mikrofiber, består af nylon, polyamid og spandex. Dette stof er silkeblødt, elastisk og hurtigtørrende. Vask dem i koldt til varmt vand. Boxershorts i mikrofiber må kun lufttørres, da tørretumbleren smelter de syntetiske stoffer.Søndag d. 22 december 2019 af: Lars Olsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: