Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3928 har stemt.

Sådan stabler du det bedste liv på benene som...


Kategori: Blandede

Sådan stabler du det bedste liv på benene som ung studerende i byen.
Der er ikke nogen bedre tid for mange end den tid, der bliver brugt i studieårene, når man lige er flyttet til byen for at tage sin videregående uddannelse. Der er noget helt særligt over denne tid, da det er præcis nu, du bliver voksen, og der kommer en masse ansvar med oveni hatten, når du skal flytte til storbyen for at læse din uddannelse.

Rigtig mange er på SU og oplever ikke at have så mange penge. Måske har du tid til at have et studiejob ved siden af dine studier, og det kan være en stor hjælp finansielt, men det er altid en god idé at spare nogle penge, hvor du kan.

Sørg for at finde det bedste mobilselskab


Det er klart, at du ikke kan undvære din mobiltelefon – det er det langt fra de fleste, der kan, og da slet ikke unge mennesker. Det er jo sådan, du holder kontakten med dine venner og din familie, som du ikke længere bor sammen med og dermed ser hver dag.

Mobiltelefonen er også et vigtigt redskab for mange studerende, da den kan bruges i selve undervisningen til at slå begreber op, som du ikke kender eller til endda at optage de forskellige lektioner, så du har en mulighed for at skrive gode noter til det, når du er færdig.

Men hvad er det bedste mobilabonnement ? Det er meget forskelligt fra person til person, og først og fremmest skal du kende til din livsstil og dermed hvad du har behov for et i et abonnement. Hvis du er glad for at rejse, kan det være en god idé med et abonnement, der ikke koster flere penge om måneden, selvom du bruger det i udlandet.

Når det kommer til at vælge et godt abonnement til din situation, udtaler teleanalytiker Nicolas Frederiksen til os:

Mobilabonnementer inkluderer meget mere end taletid, data, sms & roaming. Dagens mobilabonnement handler ikke alene om billig mobiltelefoni - Det bedste mobilabonnement for dig er en funktion af mobilselskabernes mobildækning, dit behov for ny mobil, streamingtjenester, roaming i EU og af en masse andre kvaliteter - På TelePrisTjek.dk kan du holde dig orienteret på alle parametre.
-- Nicolas Frederiksen, Teleanalytiker

Så sørg for først at definere, hvad du har behov for, så det bliver nemmere at finde det perfekte abonnement til dig.

Slip for at gøre rent manuelt


Når du er studerende og har et job og venner, der også skal passes, er det ikke fedt at skulle finde tid til alle de kedelige huslige pligter som eksempelvis at støvsuge derhjemme.

Hvis du er rigtig smart og gerne vil spare dig selv for noget manuelt arbejde, der aldrig har været sjovt, så kan en robotstøvsuger være en god løsning. Den klarer støvsugningen, mens du er på studie. Du kan læse denne robotstøvsuger test for at blive meget klogere på de forskellige modeller og forhåbentlig finde den støvsuger, der passer bedst til dig.

Hvis du skal købe din egen bolig


Rigtig mange studerende, der flytter til storbyen, har svært ved at finde et godt sted at bo til leje. Det kan være svært at retfærdiggøre at skulle betale så høj husleje, hvis du skal finde et sted at bo til leje i byen.

Derfor er flere og flere studerende begyndt at købe deres egen lejlighed, så de kan betale af på lånet, når de alligevel skal betale så meget i husleje.

Hvis du gerne vil købe din egen bolig, så tjek denne oversigt over boligadvokater , så du kan finde en boligadvokat til at bistå dig i købet af din lejlighed.Tirsdag d. 21 juli 2020 af: Lars Olsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: