Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3978 har stemt.

3-i-1 løsning til din oppakning


Kategori: Blandede

Osprey Transporter duffel 40 er en taske der gør det let at have bagagen med på rejsen.
Osprey Transporter duffel 40L er en taske der, som navnet antyder, rummer 40 liter, og måler 53 cm x 31 cm x 27 cm. Den er et par cm dybere end de fleste regler om håndbagage på fly, men den har bløde sider og kan nemt klemmes lidt så den holder målet, og så kan den medbringes som håndbagage hos langt de fleste flyselskaber. Den er lavet i vandtæt PU-coatet nylon så den er meget vandafvisende.Modellen kommer i mørk grøn, sort, mørk blå, grå og rød farve. Og så den helt nye Black Camo som er et gråt/sort mønster, som jeg personligt synes er rigtigt flot. På tasken sidder der hele 4 solide håndtag, så man nemt kan få fat på den i bagagerummet, eller bagagebåndet.
I den ene ende er der et vindue hvor man placere navn og adresse så tasken kan finde hjem hvis den skulle blive væk på turen.Der er også en lille lomme til småting man gerne vil have hurtig adgang til.Selve tasken åbnes med en U-formet lynlås og så får man en rigtig stor åbning der er nem at pakke sine ting i.Der er monteret to kompressionsstropper i det store rum så man kan spænde sine ting fast hvis tasken ikke er helt fyldt. Så slipper man for at tingene flytter sig rundt i tasken under transport.Selve hovedrummet er et enkelt stort rum, så jeg vil anbefale at man enten pakker i poser eller packing cubes , så er det nemmere at holde styr på sine ting. I den ene ende er der et lille rum der lukkes med en lynlås til småting der ikke skal blive væk i det store rum.Der medfølger en skulderstrop der nemt klikkes fast på Osprey Transporter 40L, så man kan bære tasken over den ene skulder.Stroppen er godt polstret og sidder godt på skulderen.Der er også en helt tredje måde at bære tasken på, man kan nemlig åbne en lynlås i låget til hovedrummet, og så kan man fiske et par polstrede skulderstropper ud.De klikkes fast i modsatte ende af tasken, og så har man pludselig en rygsæk!Når man ikke bruger Osprey Transporter duffel 40L, så kan den faktisk pakkes ret meget sammen, og opbevares i det etui der medfølger. Så kan man også lige smide den i kufferten hvis man forventer at købe meget på rejsen der skal med hjem.Osprey Transporter duffel 40L er en alsidig og genial rejsemakker. Jeg flyver allerhelst kun med håndbagage når jeg skal på ture der varer under en uge. Og her vil Osprey Transporter 40L passe perfekt. Den er let at pakke, vejer ikke ret meget, og kan let klemmes ind i bagageboksen over sædet når der ikke er nogen stropper der hænger og dingler. Når man kommer af flyet igen, så er det nemt at lave den til en rygsæk, så man har begge hænder fri på resten af turen. Materialerne virker solide, og vandtætte. Dog er lynlåsen ikke vandtæt, men den skal nok holde indholdet tørt under en almindelige regnbyge.

Se mere om Osprey Transporter duffel 40L og resten af de lækre produkter i den nye Camo kollektion på www.OspreyEurope.com


Onsdag d. 14 oktober 2020 af: Lars Olsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked:

Nyeste debatindlæg