Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3978 har stemt.

Kompakt rygsæk til cykelpendleren


Kategori: Blandede

Med Osprey Transporter Panel Loader kan man nemt have sine ting med frem og tilbage til kontoret
Den nye Transporter Panel Loader fra Osprey er en rygsæk med en kapacitet på 20 liter. Den er lavet i PU-coated nylon, så stoffet er vandtæt.Den har den samme Camo Black farve som Transporter Duffel vi har skrevet om her Det er en ret kompakt rygsæk, der dog har plads til at man kan fragte sin laptop og tilbehør i den, og stadig have plads til en trøje og en flaske vand.
Den har bløde skulderstropper, og et aftageligt hoftebælte.På skulderstropperne sidder der en strop der kan holde stropperne til kroppen henover brystet. Og som vi kender det fra Osprey er det spænde også en fløjte.Den er polstret i glat, blødt skum på bagsiden, og sidder behageligt på kroppen.Nederst på forsiden er der plads til at man kan sætte en ekstra cykellygte på så man er sikker på at blive set bagfra hvis man cykler i mørket.Forrest er der et lille rum med en blød foring, perfekt til at have sin telefon i, mens man cykler.Hovedrummet åbnes med en lang lynlås der giver god adgang til indholdet i Osprey Transporter Panel Loader.Der er polstrede lommer til både en 15" laptop og en tablet der bliver holdt på plads af en velcrostrop. Der er også to mindre netlommer til småting, en lomme til skriveredskaber, og en hægte til f.eks. at sætte sin nøgler fast i, så de med sikkerhed ikke bliver tabt undervejs.Endelig er der syet en bred elastik i den ene side som laver en lomme der passer perfekt til vandflasken eller termokruset, så den bliver stående, og er lige til at få fat på når man åbner lynlåsen.
Osprey Transporter Panel Loader er en let rygsæk der tåler vind og vejr. Den er super hvis man cykler frem og tilbage til kontoret og skal have laptop og andet udstyr med frem og tilbage. Den er rimelig kompakt, og egner sig derfor heller ikke til de store indkøb på cykelturen hjem fra arbejdet. Men størrelsen betyder at den er let at have med f.eks. i toget som en del af cykelturen. Man kan evt. supplere med Transporter Duffel hvis man skal have mere med sig.

Se mere om Osprey Transporter Panel Loader, og alle de andre lækre tasker og rygsække på www.OspreyEurope.com


Søndag d. 18 oktober 2020 af: Lars Olsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked:

Nyeste debatindlæg