Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3978 har stemt.

Den perfekte rygsæk til cykelpendleren?


Kategori: Blandede

Osprey Metron er måske den perfekte rygsæk hvis du cykler til og fra kontoret
Osprey Metron er en rygsæk på 26 liter, med en masse features til cyklisten. Den findes i sort og den flotte røde farve jeg har haft til test.Lad os starte med at se på spænderne der dominerer designet. De er lavet i metal, og gør at man kan spænde rygsækken ind hvis man ikke har så meget i den, så rygsækken bliver slankere og tingene ikke rasler rundt i den.

Øverst er der en lynlåslomme som er indrettet så den ikke ridser indholdet, og er derfor perfekt til solbrillerne eller telefonen.Længere nede sidder der et plastikspænde på en elastik, som kan bruges til at spænde cykelhjelmen fast med. En funktion Osprey kalder et LidLock.På fronten er der også en stor åben netlomme, perfekt til en trøje, eller til at have cykellåsen i mens man cykler.På højre side er der endnu en åben netlomme, her kan man f.eks. have en flaske vand til turen.På modsatte sidde er der ligeledes en netlomme, men denne kan lukkes med en lynlås, så her kan man have småting man gerne vil have fat på nemt, f.eks. nøgler, energibar eller lappegrej.Osprey Metron har to store hovedrum, åbner man det yderste så bliver man helt overvældet over mulighederne for at få styr på sine ting. Der er mange lommer!Der er lommer til det meste, og en snor til f.eks. nøgler man nødigt vil miste. Rummet er stort nok til alle de ting jeg har normalt har med mig når jeg cykler f.eks. til kontoret eller indkøb.

Åbner man det helt stor rum der sidder inderst, så ser man først en polstret lomme der passer til både en 15" laptop, og en tablet.På modsatte side er der en stor lomme hvor man kan have sine skiftesko, rigtig smart hvis man bruger cykelsko med spænder.Hvis man åbner de store yderste stropper, kan hele det store rum åbnes helt op, så det er nemt at finde sine ting.Rygstykket er konstrueret til at sidde tæt til kroppen, men har udluftning gennem nogle indbyggede luftkanaler som minimere sved på ryggen på de lange ture.Skulderstropperne er også med ventilationshuller i skumkernen. De er bløde og behagelige, og så kan justeres i højden med "load-lifter" stropper som man ellers normalt kun ser det på langt større rygsække.Og Ospreys kendemærke er der også, spændet til brystremmen er også en fjøjte.Der er også et hoftebælte, som nemt kan fjernes hvis man ikke har behov for det.Og skulle man blive fanget i regnvejret, så er der et indbygget neonfarvet regnovertræk med refleksprint til at holde tasken tør.Osprey Metron er en rigtig god rygsæk til cykelpendleren. Der er plads til computer med tilbehør, skiftetøj og sko. Har man ikke brug for skiftetøj, så strammer man bare de yderste stropper, og så får rygsækken en meget slankere profil. Omvendt, så løsner man dem bare, og så er der også plads til lidt indkøb på hjemturen. Osprey Metron er en lækker alsidig rygsæk. Du kan se mere om Metron, og de andre lækre rygsække fra Osprey her: www.ospreyeurope.com


Onsdag d. 2 december 2020 af: Lars Olsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked:

Nyeste debatindlæg