Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3890 har stemt.

Erotisk julekalender for voksne


Kategori: Rundt på nettet

Ingen jul uden børn og voksne skal have en julekalender. I år stiller MR Clubs en gratis erotisk Internet-julekalender til rådighed for voksne i alle aldre.
Ingen jul uden børn og voksne skal have en julekalender. I år stiller MR Clubs en gratis erotisk Internet-julekalender til rådighed for voksne i alle aldre.

Handlingen er henlagt til den mørke middelalder med skønne møer og ædle riddere, og skulle efter sigende få blodet i kog og hyggen til at sprede sig. Selve fortællingen skulle, ud over pikanterier, indeholde historisk korrekte detaljer, så der burde også være mulighed for at lære noget om middelalderslotte og deres indretning. Hvis man altså kan koncentrere sig om det, mens der læses noget frækt.


Den professionelle tegner Gert Jørgensen og det grafiske bureau Art & Mind har sammen med forfatteren Stine skabt julekalenderen.

”Det har været en udfordring at skabe en fortælling, der både kunne inspirere mænd og kvinder. Jeg har længe syntes, der manglede en kvalitativ erotisk julekalender på dansk,” siger Stine, forfatter til dette års erotiske Internet-julekalender. ”Det er min erfaring, at mænd er langt mere visuelt krævende, men med kombinationen af min fortælling og Gert Jørgensens billeder har vi opnået langt mere, end vi turde håbe på, da vi startede ud dette forår.”

Fortællingen handler om ridder Thims kamp for at vinde sin trone tilbage, hvilken hans broder Humblas på tyrannisk vis har tilranet sig. I fortællingen følger man, ud over Thim og hans ridderbrødre, Thims kæreste Lola og flere spændende unge smukke piger fra Humblas' harem - specielt den unge pige Sessel.

Kan Thim mon nå at opfylde sin mission trods diverse forhindringer og ”sidespring”, inden det bliver jul?

Svaret kan du få i løbet af december på www.jule6.dk.


Torsdag d. 28 november 2002 af: Henrik Wahlqvist

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: