Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3890 har stemt.

Tid for juletræer


Kategori: Rundt på nettet

Noget af det dejligste ved julen, er den hygge, der følger med. En af de hyggelige ting der hører sig julen til, for nogen, er at tage ud i en juletræs plantage med ungerne og finde det bedste juletræ.
Noget af det dejligste ved julen, er den hygge, der følger med. En af de hyggelige ting der hører sig julen til, for nogen, er at tage ud i en juletræs plantage med ungerne og finde det bedste juletræ. Fælde det og tage det med hjem.

Men hvad nu hvis du ikke har nogen bil? Eller hvis børnene er fløjet fra reden, så er det måske ikke så sjovt længere? Eller hvad nu hvis du er gangbesværet? Eller tiden ikke lige er der i den travle juletid?


Er den sidste mulighed så, at du må til det lokale supermarked for at købe dit juletræ? Nix, heldigvis har vi Internet og nogle mennesker som stadig tror på, at det er muligt at lave en forretning dér - eller burde jeg sige hér...?

Leveret.dk har lavet et website, hvor du kan købe juletræer, pyntegrønt, tøjnisser og nisser til haven. Og ikke nok med at juletræerne er af Nordmannsgran, så er det til en pris, man tror er løgn.

Der er 2 kvaliteter, 1. sortering og 2. sortering. Begge leveres i en størrelse af 1.75 - 2.50 meter.

Nu kommer det mest utrolige. Priserne er henholdsvis 149 kr. og 129 kr. leveret ved din dør, i hele Danmark. Og hold nu ved! Træet pakkes ud foran din dør, hvor har du mulighed for at se træet og godkende det. Lever det ikke op til dine forventninger, tager de træet med retur, og du får et eventuelt forudbetalt beløb refunderet. Sådan!

Køb dit juletræ på www.leveret.dk/juletraeer.htm


Onsdag d. 4 december 2002 af: Henrik Wahlqvist

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: