Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3890 har stemt.

Spis middag med en kendt


Kategori: Rundt på nettet

Har du nogensinde tænkt, "Wow jeg kunne tænke mig at spise en middag med Christina fra Robinson Ekspeditionen"? Eller har du tænkt sådan om Malene - også fra Robinson Ekseditionen?
Har du nogensinde tænkt, ”Wow jeg kunne tænke mig at spise en middag med Christina fra Robinson Ekspeditionen”? Eller har du tænkt sådan om Malene - også fra Robinson Ekseditionen? Eller kunne du tænke dig at spise en middag med frække Kira Eggers? Ja, så har du altså chancen nu!

16 kendte mennesker har var valgt at blive bortauktioneret væk, til den der vil betale mest. Ideen er, at alle kan byde på at spise en middag med dem, og den der kommer med det højeste bud, vinder, og skal efterfølgende ud og spise med vedkommende. I det bud man giver, er middagen inkluderet.

Alle pengene der bliver budt på de 16 kendte, går ubeskåret til Børneprojekt Danmark.

I skrivende stund er det højeste bud gået til Don Ø, 5001 kr., men der er ingen tvivl om, at det bud bliver meget højere. Er man på udkig efter en billig middag, skal man lige nu satse på Birger fra Robinson Ekspeditionen, da der kun er budt 251 kr. for ham.

Udover ovenstående kan du også byde på Peter Brixtofte, Naser Khader, Brian Mikkelsen, Anders Lund Madsen, Lars Bom og Henrik Boserup. Men der er også flere deltagere fra Robinson, og det er Henrik Ørum, Lasse, Sonny, Martin, og Mette.

Har du lyst til at give et bud på en af dem, kan du gøre det på QXL.dk.


Tirsdag d. 14 januar 2003 af: Henrik Wahlqvist

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: