Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3890 har stemt.

Lej DVD-film på en ny måde


Kategori: Rundt på nettet

Lej 3 DVD-film ad gangen og behold dem lige så længe du vil - uden gebyrer og ekstra leje. Når du er færdig med dem, sendes de retur 1, 2 eller 3 ad gangen i en kuvert, hvor portoen er betalt.
Lej 3 DVD-film ad gangen og behold dem lige så længe du vil - uden gebyrer og ekstra leje. Når du er færdig med dem, sendes de retur 1, 2 eller 3 ad gangen i en kuvert, hvor portoen er betalt. Herefter kan du få tilsendt 1, 2 eller 3 nye film, afhængig af hvor mange du sendte retur. Dem kan du også beholde lige så længe, du ønsker. Lyder det for godt til at være sandt? Ikke desto mindre er det konceptet, som LOVEFILM har bygget en forretning over på nettet.

Prisen for hele herligheden er 129 kr. pr. måned, og beløbet dækker leje, porto, administration, og hvad der ellers måtte være af omkostninger.Helt enkelt opretter man sig som bruger, med brugernavn, adgangskode, navn, adresse osv. Herefter kan man udfylde sin ønskeliste. Ønskelisten er den, man modtager sine film fra i prioriterede rækkefølge. Dvs. hvis man har 10 film på sin ønskeliste, skal den film man helst vil se, være som nummer 1, den man næst helst vil se være nummer 2 osv. Er der for stor rift om den nyeste film, og den ligger på alles liste som nummer 1, er det den, der først har sat den på sin liste, der modtager den først.

Hvis der er 100 kunder, og kun én film af hver, er det selvfølgelig et problem. Dermed kan der gå et år, inden man får den nyeste at se. Et døgn til at få den frem, et døgn til at se den og et døgn til at sende den retur. Derudover skal der tages højde for weekender, og det skal så ganges med 100 kunder. For at få en ide om, om det reelt er et problem, har vi spurgt LOVEFILM om, hvor mange film de får hjem af hver. Det har de ikke ønsket at svare på. De har heller ikke ønsket at fortælle, hvor mange kunder de har.

Såfremt forholdet mellem kunder og film er fornuftigt, er der ingen tvivl om, at det kunne gå hen og blive en succes. Ikke til Hr. og Fru Petersen som sjældent lejer film, men til alle dem, som har et stort forbrug af leje-film.

Prøv LOVEFILM gratis i 14 dage!


Tirsdag d. 25 februar 2003 af: Henrik Wahlqvist

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: