Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3890 har stemt.

Modtag frække billeder på din telefon


Kategori: Rundt på nettet

For noget tid siden besluttede Telestyrelsen, at man ikke måtte modtage for frække billeder via overtakserede tjenester på sin mobiltelefon - men...
For noget tid siden besluttede Telestyrelsen, at man ikke måtte modtage for frække billeder via overtakserede tjenester på sin mobiltelefon - og det hverken som tegninger eller rigtige billeder. Card4fun.dk har du fundet en måde at omgå det på, så det bliver muligt.

Det skal dog lige nævnes, at det kun er de nye MMS telefoner, der kan modtage disse billeder. MMS er en forkortelse for Multimedia Messaging Service, og med en MMS telefon er det muligt at sende og modtage farvebilleder, fotos, grafik og lyd.


Udover en MMS telefon kræver det, at du har oprettet en konto hos Card4fun.dk og indsat et beløb derpå. Og det er dét, der er hele ”hemmeligheden” ved konceptet, at beløbet for billederne bliver trukket fra din konto, og ikke via en overtakseret SMS.

Billederne du kan hente, kan både bruges som baggrunde og som pauseskærme. Prisen er 10 kr., og har du sat din nyindkøbte babe på som pauseskærm, ja så er det bare at sætte dig ned og vente på, hun fremkommer, så du kan nyde synet af hende.

Se hvilke babes du kan glæde din telefon med her.


Tirsdag d. 13 maj 2003 af: Henrik Wahlqvist

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: