Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3890 har stemt.

Danmarks stripper portal


Kategori: Rundt på nettet

Hvor ville du gå hen, hvis du skulle booke en stripper til en polterabend, sommerfest, fødselsdag eller en julefrokost? Sandsynligvis ville du bruge en masse tid...
Hvor ville du gå hen, hvis du skulle booke en stripper til en polterabend, sommerfest, fødselsdag eller en julefrokost? Sandsynligvis ville du bruge en masse tid på at drøne rundt nettet og lede på må og få.

Det er der heller ikke noget forkert i, og jeg vil sige, det ikke er nogen skidt måde at bruge tiden på, men jeg ville nok slå et smut forbi www.stripgirl.dk først.


StripGirl er en uafhængig portal for både freelance strippere og bureauer, og tanken er netop, at i stedet for at ræse rundt på må og få, skal du kun gå ét sted hen, for at finde den helt rigtige stripper. Du kan dog ikke booke stripperen hos StripGirl, da sitet udelukkende er ment som kontaktflade mellem stripperne og dem der ønsker at leje en stripper.

Da der findes mange strippere i Danmark, og der ikke p.t. er så mange på sitet, spurgte jeg ejeren, Jonas Jørgensen, om hvordan det kunne være. Til det fortalte ham, at han lige har ryddet op på sitet, og alle der ikke havde oprettet en ordentlig profil, er blevet slettet. Der er lige blevet lagt 4 nye profiler på, og flere er på vej. Dermed er der dags dato 26 strippere på sitet, 20 piger og 6 mænd.

Udover at du kan finde din næste stripper, kan du også finde en masse andre ting som sidste nyt fra branchen, interviews, et debatforum, små spil, masser af links og billed- og videogallerier.

Da jeg alligevel havde fat på Jonas Jørgensen, spurgte jeg, om der var noget nyt på vej. Til det svarede ham "Noget af det næste jeg skal i gang med, er en 'Floor sektion', hvor stripperne kan sende billeder ind fra deres shows rundt om på diskotekerne - det skal nok blive godt."

Der er ingen tvivl om, at sitet har ambitioner, da de både er ved at få en norsk og en svensk sektion op at stå. Til det fortalte Jonas, "Jeg arbejder i øjeblikket på en aftale med et Svensk bureau, de skulle snart være klar med 10-15 stripper profiler.". Dermed kan det ikke vare længe, inden de bliver til Skandinaviens stripper portal.

Besøg StripGirl


Onsdag d. 2 juli 2003 af: Henrik Wahlqvist

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: