Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3843 har stemt.

Det blå lyn


Kategori: Gadgets

BOSSMAN biler vender tilbage. Denne gang med Ferraris nye 2+2 - 612 Scaglietti. Den afløser den efterhånden legendariske 456GT, og med 540HK og en topfart på 315km/t lover det jo godt...!
Følger navnetraditionen

Den nye 612 Scaglietti følger den nye trend hos Ferrari, idet den, som de andre Ferrari modeller, er opkaldt efter navn der står firmaet meget nært. Især i 1950´erne var karosseribyggeren Scaglietti kendt for at føre Ferrari designeren Pinin Farinas designs ud i verden, og den bedrift hædres idag med et navn på bagsmækken af den nye 612 model.

Designet følger de klassiske GT linier, med en lang front og kort hæk. Især i profil kan den minde om Ferrari 375 America fra 1954.

Smuk og klassisk

Indendøre bliver du budt velkommen af en lækker læderkabine, og man kan hurtigt finde sig til rette. Det er da også idéen med en GT. Stig ind i København og kør så på første klasse til casinoet i Monaco. 2+2 skal tages helt bogstaveligt, idet der er plads til 2 foran og 2 dog små (var der nogle der sagde italienere?) personer bagi. Gearet betjenes her, som i de andre Ferrari modeller, med små "ører" placeret bag rattet.

Lækker arbejdsplads

Hjertet i 612 Scaglietti

Under hjelmen banker der naturligvis en 5,7-liters V12er på hele 540HK. Det sikrer præstationer, der nok skal give sved på panden. 100km/t nås på 4,2 sekunder, og holdes speederen nede når du 315km/t. Nu tænker du nok hvad prisen er. 4,6 millioner er et godt bud, så til de penge er du nok nødt til at være en god dreng og tro på julemanden...Mandag d. 8 december 2003 af: Jens-Christian Hall

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: