Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3843 har stemt.

Bærbar DVD-afspiller med 7" skærm


Kategori: Gadgets

Første gang jeg så denne transportable DVD-afspiller med 7" TFT skærm, blev jeg forelsket. Den var lille, smart og fræk, og den gjorde hvad den kunne for at forføre mig, det lykkes for den...
Jeg fik et nyhedsbrev fra gadgets.dk , hvor de skrev om den. Derfor tog jeg fat på dem, for at høre om jeg ikke skulle lave en test af den. Da den, naturligt nok, ikke er helt billig, henviste de til importøren, gizmolink.dk - og de var klar på, at lade mig teste den. De sendte den i løbet af et par dage.


Spændingen var stor, da jeg modtog pakken med den transportable DVD-afspiller mærket Shinco DVD, og jeg lignede uden tvivl en forventningsfuld dreng, der skulle til at pakke en stor julegave op. Da jeg stod med den i hænderne, vil jeg gætte på, at det så ud som om, jeg var ved at fri til min udkårne. Den så simpelthen bare for godt ud og den virkede meget robust.

Det første der slog mig, var størrelsen på den. Sammenklappet er den omtrent på samme størrelse som to DVD-kassetter lagt ovenpå hinanden (uden batteri). Batteriet fylder også som en DVD-kassette.

Jeg kunne ikke vente med at prøve den, til batteriet var opladet, så jeg satte adapteren til lysnettet og ind i afspilleren, hvorpå jeg smed en DVD-film på. Wauw, nu sad jeg bag en bærbar hjemmebiograf med 7" skærm, DVD-afspiller og to små indbyggede stereo højtalere. Hele pisset i miniformat.

Med denne transportable biograf kan du simpelthen se film overalt, derhjemme, i sommerhuset, bilen, båden eller på stranden, kun fantasien sætter grænser. Skal familien f.eks. ud på en længere kørertur i bilen, så smid en børnefilm på DVDen så ungerne kan hygge sig med den på bagsædet. Det giver fred og ro, herligt. Der medfølger naturligvis en 12V biladapter, så der er strøm til hele turen.

Alternativt kan man bruge batteriet, hvis man har husket at lade det. Det klikkes enkelt på og af igen. Jeg har i øvrigt testet batteriet til at virke konstant i lige over 3 timer.

Lyden er jeg ikke imponeret over, den er alt for lys og skinger. Men det kan dog nemt afhjælpes med et par eksterne højtalere, som kan købes for små penge alle steder i dag.

Alt i alt er den for lækker, og der er ingen tvivl om, at ungerne også vil elske den. Ja selv konen vil elske den, når I kommer kørende, og der er helt stille på bagsædet... men får du samme følelser for den, som jeg har fået, skal du forvente, at konen bliver jaloux.

Alle stik og ledninger medfølger fra starten. Det gør fjernbetjeningen samt manual på engelsk også.

Ved at være en lidt forældet model. Vent på den nye anmeldelse af en mere tidssvarende model.


Onsdag d. 19 november 2003 af: Henrik Wahlqvist

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: