Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3843 har stemt.

Compu-Light


Kategori: Gadgets

Der er ikke noget mere belastende for os bærbar pc brugere, end når man sidder og arbejder i et dårligt oplyst lokale. Ofte mister man overblikket over sine taster, og så begynder man...
Her på BOSSMAN er vi udelukkende til for Jer læseres behag (korrekt, men vi sælger ikke vores kroppe – Red.), så derfor går vi igennem ild og vand for at sende nogle gode anmeldelser ud til Jer. Denne anmeldelse skyldes en konstant irritation fra min side. Nemlig når man sidde i bus, bil, tog, fly eller blot et dårligt oplyst kontor, så havde jeg besvær med at se mit tastatur ordentligt. Dette blev løst efter en tilfældig træsken rundt i Bilka på jagt efter potentielle julegaver til familie og venner. Normalt sidder tegnebogen hårdt ind til kroppen i december måned, men denne lille ting kunne jeg bare ikke lade hænge i fred. Da jeg kom hjem, og satte min lille nyindkøbte gadget til min bærbar computer, var der ingen tvivl. Dette var et så lækkert produkt, at det bare skulle deles med Jer!


Det hele drejer sig om en fiks lille LED lampe som får strøm fra USB porten. Det hele er set før, men ofte har det været enten dyre bekendtskaber eller så har det været noget utroligt ringe kvalitet og design. Men med Compu-Light DX-406 har vi nu fået en mulighed for at få et flot produkt, som samtidig er utrolig billig. I denne lille lampe sidder der en kraftig hvid LED lampe på 3,6 volt 30mA som ikke kræver nogen form for ekstern strømforsyning. Lampen lyser nemt hele tastaturet op, men laver ikke forstyrrende reflekser i skærmen. Derfor vil den også være perfekt at bruge hvis man f.eks. skal fremvise diasshows, eller står for anden form for fremvisning, idet den på ingen måder er forstyrrende hverken brugeren af computeren, eller for nogen i omgivelserne.Efter nogle dages brug, er dette lille stykke ekstra udstyr, blevet næsten fast inventar så snart jeg tænder for computeren. Der gik ligeledes heller ikke lang tid, før ned jeg fandt ud af at den er bedst placeret på siden af skærmen, i stedet for på toppen af denne. Så den har fået sin faste plads 1/3 nede på højre side af skærmen. Men hvordan ser det så ud med holdbarheden på den lille pære i lampen? Jo den helt store fordel med LED lys er at man normalt har 8-10.000 timers lystid i en enkelt pære. Så der er ingen grund til at være nervøs for at pæren springer hver andet øjeblik. Sidst med ikke mindst får lampen sin strøm fra USB stikket, så der skal ikke findes plads i den ofte overfyldte stikdåse. Dermed er det ikke slut, for der følger en meget solid og praktisk opbevarings box, til når man ikke har brug for sin lille egen private sol.

Men den vakse læser har nok opdaget at jeg endnu ikke har nævnt prisen på denne lille dims. Men jeg synes at prisen er så lav, at det næsten er lige meget at nævne prisen her. Men nu er vi her på BOSSMAN jo frygtelig hjælpsomme, så lad os bare sige at hvis I smider 50 kroner i bordet, kan i endda få en slikkepind med hjem. Dette gør den helt passende som en lille adventsgave, eller endda en mandelgave til manden der har alt. Jeg købte lampen i Bilka hvor den koster lige under 50 kroner, men har efterfølgende fundet den hos USBIT.dk til blot 48 kroner.

USBIT kan besøges her .


Onsdag d. 10 december 2003 af: Rasmus Sindberg

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: