Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3843 har stemt.

Braun Activator


Kategori: Gadgets

Braun har i mere end 50 år udviklet elektriske barbermaskiner, og det seneste skud på stammen hedder Activator. Den byder på et nyt design af skærebladet og et intelligente Clean&Charge-system.
Braun Activator er den nyeste barbermaskine fra Braun, og det er en helt unik shaver, der her har set dagens lys.

Designeren Roland Ullman har været ansat hos Braun i mere end 30 år, og han siger:
"Vores overordnede mål med Activator var at skabe et sensuelt produkt, som man ville ønske at røre ved, tage op og holde om. Vi ønskede, den skulle være tiltrækkende - noget som fik mænd til at ønske at barbere sig!"

Han fortsætter:
"Som en hulemands flinteøkse ligger Activator godt i hånden. Den er fuldstændig glat med et diskret, gummieret greb og bløde betjeningsknapper. Betjeningen er intuitiv og kræver ingen kræfter ligesom det elegante koblingsudstyr i moderne super biler."Det må jeg medgive ham, der er lidt flinteøkse over den, og den er dejlig blød at røre ved, uden at den virker glat - selv om den faktisk ser glat ud.

Skærebladet med revolutionerende nyt design
I verden findes der mere end 3,1 milliarder mænd, og af dem barberer 1,2 milliarder sig jævnligt. Men der er ikke to ansigter der er ens, og alle mænds skæg vokser forskelligt i uens mønstre - især på halsen, som du sikkert selv har bemærket. Det er baggrunden for, at Braun har udviklet det nye skæreblad.

Skærebladet består af fire forskelligartede huller, placeret på fem forskellige måder i forhold til hinanden, dermed har det nye skæreblad 20 opsamlingsmuligheder af de afklippede skægstubbe. På de traditionelle skæreblade hvor hullerne bare sidder ved siden af hinanden i en slags bikubemønster, kan stubbene kun indsamles på én måde.

Det nye intelligente Clean&Charge-system
Når du har brugt maskinen, sættes den i holderen, og så lades den automatisk op. Dermed kan du altid barbere dig med en fuldt opladet maskine.

Det bedste er, at den i holderen også bliver rengjort. Samme øjeblik den bliver sat i holderen, bliver det registreret, hvor meget den har været brugt, hvor længe og hvornår den sidst blev renset. Udfra disse informationer vælger den så mellem tre rense-programmer. Når barbermaskinen renses, sker det ved, at der pumpes en rensevæske ind gennem hovedet, som fjerner både skægstubbe og fedt. Når maskinen er renset, er den lige så god som ny igen. Det virker 100% som det skal, og det er bare for lækkert at få fat på en ny maskine igen og igen.

Konklusion
Alt i alt er det et lækkert produkt. Det føles godt at holde den i hånden, det er ikke mange skægstubbe, den ikke samler op, og det er især totalt fedt, at den bliver rengjort automatisk. Det kan jeg ikke understrege nok, det er for lækkert!

Personligt synes jeg kun, den har et mindre 'problem', og det er, at holderen har tre lys, som lyser konstant. Vil man have dem slukket, er der kun en vej, og det foregår på kontakten i væggen. Jeg synes godt, de kunne have lavet det sådan, at lysene selv slukkede, når den var blevet ladet op og rengjort. Hurra for dovenskaben :)

Vejledende udsalgspris er Kr. 2299,-


Onsdag d. 17 december 2003 af: Henrik Wahlqvist

Del denne historie på facebook

#1 (af 1 kommentarer)
26-04-04 11:37:37
smas

Kommentarer: 1

Købte for 3 måneder siden den sidste nye Braun barbermaskine til min mand, han roste den højt sagde at det var den bedste han nogen sinde havde haft.... Men men men, ja nu er den i stykker, den blev afleveret hos forhandleren for 14 dage siden, men først nu har man fundet ud af hvad der er i vejen med den, der er tilsynelandende noget inde i "hovedet" på barbermaksinen der er brændt sammen, og forventes ikke at være lavet færdig før sidst på ugen, det vil sige at når og hvis den bliver repareret her sidst på ugen så er der gået knap 3 uger.... Synes at det er utroligt dårligt at man skal vente så længe, vi burde synes jeg have fået en ny, især i betragtning af at den jo er temmelig dyr, det sidste nye på markedet.... Så burde den jo fungere.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: