Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3843 har stemt.

PowerBall – Den vildeste tidsrøver!!


Kategori: Gadgets

Engang var det ”Den Russiske Terning”, senere blev det Tetris, nu hedder det PowerBall. Denne lille kugle med det uskyldige udseende, har drevet både mig, og mine omgivelser til vanvid. For alle vil have fat i den, og alle vil slå rekorder.
Hvis man vil slå rekorder med en PowerBall, får man ømme arme, håndled og fingre. For PowerBall er en enkel men alligevel meget speciel konstruktion, hvor perfekt afbalancering er alfa og omega. Den er bygget op som et gyroskop, og så er der sat et lille digitalt display i toppen. Det hele går ud på først at sætte kuglen inden i PowerBall’en i rotation. Når denne når en rimelig hastighed (1.500-3.000 omdrejninger i minutter), så går man i gang med at sætte denne kugle i rotation om sin egen akse. Når man lærer dette, så kan man gradvist accelerere den, og når op på en 12.000-13.000 rotationer i minuttet. Det lyder ret svært, men efter at have leget med kuglen i en ½ time, kan man snildt nå de 10.000 omdrejninger, hvorefter det begynder at blive lidt sværere at få den hurtigere op. Men øvelse gør mester.PowerBall’en er en af de fedeste gaver du kan give til manden som bare ejer alt. Og for engang skyld er det en gave som hverken feder, giver tømmermænd, eller som kræver nogen form for seksuelle udfoldelser. Men det er ikke kun legetøj, for den bruges af mange prof. idrætsfolk, til at styrke eller endda genoptræne led og muskler i underarm og håndled. Men for dem som ikke ligefrem bruger mest tid på sport, er PowerBall’en også alle tiders redskab til at komme mussearme, onani hånds slitage og gigt til livs. Så hvad venter du på, man kan ikke undvære denne gadget/skadesforbygger – kært barn har mange navne.

En ulv i fåreklæder - Powerball er en
god kandidat til årets fedeste gadget!!


Fik vi sagt at den officielle rekord pt. Er 14.458 omdrejninger pr. minut, jeg har nået lige på den anden side af de 12.000, så jeg har ingen ret til at prale.

Find din powerball hos Gadgets.dk


Læs mere om PowerBall og deltag i verdens ranglisten her .


Lørdag d. 17 januar 2004 af: Rasmus Sindberg

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: