Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3890 har stemt.

Tilbage til fremtiden!


Kategori: Rundt på nettet

Tænk at kunne opholde sig 5 cm over Jordens skorpe i mere end bare 1 sekund. Er det en lille tankefis du går og holder inde med? Isåfald har vi her den udsøgte fornøjelse at kunne præsentere dem for: det flyyyyvende skateboard! No kidding - det ER landet, og det er ikke det eneste gøgl...
I fordums tid var et Skateboard en flad skive træ, påhæftet 4 små hjul. Til læsernes information er det stadigvæk sådan, og forbliver det sikkert også en god årrække frem. Men efter forleden at have surfet omkring i de skumleste afkroge på nettet, er jeg nu begyndt drastisk at revidere på mine holdninger - og sætte tingene lidt mere i perspektiv end hidtil, da de fremtidige gadgets ikke er helt så langt væk, som jeg før havde antaget.
For hvad Mor og Far ikke vidste var at jeg forleden (efter at have rekvireret 'tilbage til fremtiden' dvd boxsettet i kvickly) satte mig til rette foran 'familiens multimediecomputer' og startede min søgning efter (yep du gættede rigtigt) det flyyyyvende skateboard. Og med et par velovervejede klik frem og tilbage, kunne jeg med det vuns downloade små videoklip af noget der lignede en prototype af et ægte flyvende skateboard, + stå til mode overfor en spritny generation af fremtidige gadgets som ifølge 'Future Horizons' er ved at se dagens lys - fup som fakta herfra.


Www.Futurehorizons.net - specialister i jetpacks og lyssværd... Tjah, uanset må det siges at jeg blev ovenud begejstret da jeg tjekkede deres website, for jeg lovpriser sgu tossehoveder der tør stå ud fra mængden og virkeliggøre dimsedutter som ellers kun har plads i science fiction film og på discovery. Enten må de her gutter påpeje sig seriøs sindsyge, eller også er det virkelig et firma der tager alkymi som en ganske naturlig sag, men så er de vel også... Eller?!
Alligevel virker deres site IKKE som noget der er blevet banket sammen på et solhverv, men indeholder et ganske omfattende udbud af futuristisk "legetøj" - med alt der spænder lige fra byggeplaner af laserpistoler - til teoribøger omhandlende tidsrejser'.


Troværdigheden må være op til den enkelte at vurdere, i det hele taget har jeg haft mange underholdene stunder på sitet. F.eks denne ØNSKEMASKINE, som mest af alt minder om et joystick til en gammel Amstradcomputer.
Hoverboardet!- det nette lille pinkfarvede skateboard fra filmen, er i virkeligheden den røde dims de mangler på Toms chokoladefabrik for at kunne producere sund vingummi, godt kamufleret med skørt og flymotor...


Tjek videoklippende her:
Videoklip1 (600k)
Videoklip3 (600k)
Videoklip6 (1.0mb)

Videoklip4 (1.8mb)
Og her til slut må moralen så lyde: fremtiden er godt nok lige om hjørnet, men det ka' sgu også gå lidt for hurtigt! www.futurehorizons.net


Mandag d. 2 februar 2004 af: Thomas Windfeld

Del denne historie på facebook

#1 (af 2 kommentarer)
02-02-04 22:41:06
mikkelsune

Kommentarer: 1

Sej artikkel :), det kunne da værer man skulle overveje at investere i sådan et skateboard
#2 (af 2 kommentarer)
03-02-04 21:08:37
Henrik

Kommentarer: 14

Ja, det kunne sgu være cool at surfe rundt i byen på sådan et ;-)
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: