Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3843 har stemt.

Vilde veje – en gigolo fortæller


Kategori: Gadgets

Mon ikke alle mænd på et eller andet tidspunkt har tænkt, man skulle fandeme have været gigolo. Masser af damer og sex og så samtidig få penge for det. Det lyder fristende, men...
Enhver medalje har sin bagside. Forsiden af Johnny er en charmerende og dynamisk forretningsmand, der har væltet sig i penge, kvinder og hurtige biler. Bagsiden er en helt anden. Et svigtet barn, der voksede op og kom tæt på kriminaliteten og rockermiljøet. Tæt på den russiske mafia. Og tæt på døden. Den foreløbigt sidste destination på hans livs vilde veje er tilværelsen som gigolo.

Hvem er denne mand, der omgiver sig med penge, kvinder og dyre biler? Hvordan kan han leve et så gennemført dobbeltliv og være salgschef og gigolo på samme tid? Hvorfor drømmer han om en helt almindelig kvinde fra supermarkedet, når han til daglig er sammen med nogle af Danmarks rigeste kvinder og får penge for det?

I "Vilde veje – en gigolo fortæller" får læseren hele Johnnys historie. Fra barndommen i Valby, over rigmandskvarteret i Vedbæk til årene på Herlufsholm kostskole og hele vejen op til i dag, hvor Johnny sælger sin krop til velhavende kvinder.

Bogen er skrevet i et sprog, der er lige til at gå til, og får man først startet på den, er den næsten ikke til at slippe igen. Den er velskrevet, spændende og fortæller en helt unik histoie. Jeg vil gerne give bogen mine varmeste anbefalinger med på vejen!Søndag d. 1 august 2004 af: Henrik Wahlqvist

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: