Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3843 har stemt.

Skærm, mus og tastatur i træ


Kategori: Gadgets

Umiddelbart kunne det lyde som en joke, men nu er det muligt at købe sin skærm, musen og tastaturet i naturtræ. Og lad det være sagt med det samme, det er sgu' for sejt!
Firmaet der står bag dette fede produkt, er svensk og hedder Swedx. I år blev det præsenteret på Cebit messen, og nu er det altså muligt at købe i Danmark. Jeg ved ikke, hvad du synes, men jeg synes, det er for fedt, endelig får vi en mulighed for at slippe af med alt det plastic på vores skrivebord!

Det er ikke til at se på billedet, men skærmen er faktisk en TFT skærm, altså en fladskærm og musen kan fås både med og uden ledning.

Produkterne er laserudskåret i naturtræ og findes i bøg, ask og mahogni. Det fede ved produkterne, udover at det er i træ, er naturligvis, at der ikke er to stykker træ, der er ens. Dermed er det altid et unikt produkt, man køber.

Producenten siger selv om produkterne:
  • En af verdens tyndeste TFT monitorer (også med indbygget TV tuner) med panel fra en af verdens største panelproducenter, Samsung.
  • Mus med den højeste præcision som markedet kender.
  • Tastaturer der passer perfekt til fingerspidserne!


Swedx produkter distribueres i Danmark af DataCom Technology A/S, Tlf. 56361200, mail: ebbe@easypcline.dk.Onsdag d. 15 september 2004 af:
Henrik Wahlqvist

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: