Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3843 har stemt.

Parkeringsplads til mobiltelefonen


Kategori: Gadgets

Nu er det slut med, at telefonen ligger på bordet og gennem luften hænger ledningen over til stikkontakten. Den smarte anordning hedder Mobil-pit, og kan købes for små penge.
Du kender uden tvivl irritationen over mobiltelefonens ledning, som ligger og flyder. Den irritation kan du nemt komme til livs med Mobil-pit. Helt enkelt placerer du din lader og mobiltelefon i Mobil-pit, hvorefter det hele parkeres i stikkontakten.

Årets julegave: Mobil-pit Parkér mobilen til opladning! Nyhed til din mobiltelefon...

Det startede med at Ib Kristoffersen fra Tranbjerg ved Århus lukkede hjemmets fastnet-telefon, fordi han fandt den overflødig. Hans kone Nina Vincents fik modvilligt en mobiltelefon, så der nu var fire mobiltelefoner, fire opladere og en masse rodede ledninger i familiens parcelhus.

”Jeg blev bare så irriteret over de lange ledninger fra opladerne, der flød mærkelige steder i huset,” siger hun. Hun tænkte i alternative løsninger og begyndte at lavede pap-skabeloner af holdere, der kunne fjerne rodet. Med hendes baggrund som tøjdesigner var det ikke fremmed at få ideer, men Ib Kristoffersen var skeptisk.

”Jeg bad hende glemme alt om det. Jeg var sikker på, at nogen måtte have fået ideen længe før. Der må sidde folk på Nokia og Ericsson, som er ansat til at opfinde den slags,” siger Ib Kristoffersen. Men ingen havde fået den indlysende ide og et patentkontor i Århus fandt intet patent på en holder til mobiltelefon og oplader.

Da barndomsvennen og klejnsmeden Michael Ebbesen faldt pladask for ideen og gik ind i formarbejdet, måtte Ib Kristoffersen overgive sig.

Herefter gik der 3 år med at lave et hav af prototyper, 3d-tegninger og ændringer før Mobil-pit fandt sin endelige form og kunne komme i produktion.

Mobil-pit er allerede at finde i butikkerne, og den vejledende udsalgspris er 69,95 kr.

Læs mere på www.mobil-pit.com .Lørdag d. 4 december 2004 af: Henrik Wahlqvist

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: