Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3835 har stemt.

Laura Christensen - Aktuel i ny dansk film.


Kategori: Kultur og sport

Den dejlige Laura Christensen, som tidligere har medvirket i b.la. "Nynne", "Kongekabale" og "midsommer", er nu aktuel i den nye danske film "kandidaten", med Nikolaj Lie Kaas i hovedrollen.
Med en bevilling på 6 mio. i støtte fra det Danske Filminstitut, og et stjernespækket cast der b.la. tæller kendte danske skuespillere som Nikolaj Lie Kaas, Kim Bodnia, Ulf Pilgaard og ikke mindst den dejlige Laura Christensen, er der lagt op til et brag af en dansk thriller!

Handlingsforløbet tager udgangspunkt i den talentfulde forsvarsadvokat Jonas Nymann, hvis far er død under mystiske omstændigheder. Besat af omstændighederne omring sin fars død søger han sin fars gamle job i det succesfulde advokatfirma Schiller & Nymann. Efter et afslag, en ordentlig druktur og en død pige på hotellets badeværelse finder han sig pludselig stående dømt for mord, han intet husker om, og bliver langsom trukket længere og længere ned i en verden af kriminalitet, bedrag - hvor intet er hvad det synes at være.Filmen er instrueret af Kasper Barfoed, der tidligere har instrueret film som "Tempelridernes skat", "Min søsters børn i Ægypten" og "listetyven".

Forventet premiere d. 1. okt. 2008.


Fredag d. 24 august 2007  

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: