Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3890 har stemt.

Skræddersyet tøj online!


Kategori: Rundt på nettet

ANNE SPANG er et nyt koncept med eksklusivt skræddersyet tøj til kvinder og mænd bestilt online efter mål, så det sidder perfekt uanset din facon og størrelse.
Skræddersyet tøj online

Rigtig mange mennesker har problemer med at finde tøj, der passer dem tilfredsstillende, da butikkernes stangtøj kun i ringe grad tager hensyn til vores forskellige faconer.
Hos mig er problemet min højde, jeg er 203 cm. Det er ikke mange måneder siden jeg brugte 3 lørdage i træk på at finde et jakkesæt, som nogenlunde passede i længden både på arme og ben, dog uden held.Så fik jeg en pressemeddelelse fra ANNE SPANG

“ANNE SPANG er et nyt koncept med eksklusivt skræddersyet tøj til kvinder og mænd bestilt online efter mål, så det sidder perfekt uanset din facon og størrelse. Til dig der ikke vil gå på kompromis med kvalitet og pasform. Og til dig som har svært ved at finde stangtøj i butikkerne, der sidder perfekt”

Der lægges vægt på klassisk og moderigtigt tøj i høj kvalitet. På herresiden kan der vælges mellem forskellige modeller af jakkesæt, jakker, bukser, veste, frakker og skjorter.

Besøg på hjemmesiden.
Hjemmesiden ser ganske professionel ud, og brugervenligheden er også ok uden at være prangende. Noget der især virker godt er den personlige approach ejerne Anne Mette og Rolf Srpunk-Jansen har valgt. Man har virkelig en følelse af at de vil dette koncept, og at de er der for en, hvilket jeg da heller ikke er i tvivl om.

Min bestilling.
Jeg køber i forvejen rigtig meget på nettet, og konceptet er “skræddersyet” til min langlemmede krop.

Jeg besluttede mig for at bestille et skræddersyet jakkesæt og en tilhørende skræddersyet skjorte .

Stofprøver.
Der er mulighed for at bestille gratis stofprøver, hvilket er en klar fordel, farver kan være væsentligt forskellige på diverse computerskærme.

Jeg bestilte 6 stofprøver – 3 skjortestoffer og 3 jakkesætstoffer - der kom efter 2 dage. Umiddelbart synes jeg prøverne var lidt små, men store nok til at få en god følelse af den gode kvalitet. Jeg valgte en lysegrå kashmiruld-metervare til jakkesættet, og en lyseblå ægyptisk 2-ply bomuld til skjorten.

Måltagning.
ANNA SPANG opfordrer til at tage et print af deres målskema, tage sine mål i ro og mag, og derefter indtaste dem. En fed feature er at man kun ser de mål som er relevante for det tøj man har valgt. Der er flere måder at tage sine mål på. Man kan tage dem direkte på kroppen uden eller med tøj på. Det er også muligt at tage målene direkte på eget velsiddende tøj. Til de enkelte mål skriver de hvilken målemetode, der er mest optimal.

Jeg valgte at tage alle mål efter de målemetoder der var anbefalet til de enkelte mål. Der skal tages et hav af mål, og jeg brugte ca. 20 minutter på dette punkt. Ikke at det er lang tid i forhold til at være hos en skrædder selv – eller bruge flere lørdage i træk på at finde stangsyet tøj. Det er vigtigt at have en til at hjælpe dig, hvis du vælger at tage målene på kroppen.Så var jeg klar til at bestille.
Først vælger man den model man ønsker. Der er nogle grundmodeller, men det er samtidigt muligt at ændre på alle tænkelige punkter, slidser, kraver, lommer etc. etc. Det er rigtig nemt, og man får præcis den model man ønsker. – Fedt!

Indtastning af mål.
Efter moddelvalget var det bare at taste alle sine mål ind, og afgive bestillingen.

Jeg var ikke skeptisk, men meget spændt. Nok er 3.500,- ikke mange penge for et skræddersyet jakkesæt, men det er meget, hvis det skulle vise sig at være en fiasko. Der er ikke nogen fortrydelsesret, hvilket jo egentligt er helt ok, da hele konceptet er at tøjet er lavet til køberen personligt. ANNE SPANG retter dog gratis, hvis det ikke skulle passe perfekt!

Leveringen.
Jeg ventede ca. 10 dage inden jeg fik tøjet. Der er kun en ting at sige – Spot on.

Tøjet.
Det passer helt perfekt, og bukserne er det par, der nogensinde har siddet bedst på mig! Jeg er ovenud tilfreds.


Annespang.dk har været en usædvanlig positiv oplevelse, og det er ikke sidste gang jeg har handlet der.


Mandag d. 2 marts 2009 af: Michael Madsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: