Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3839 har stemt.

En letvægter til turen


Kategori: Kultur og sport

Deuter Spectro 32 er en teknisk rygsæk på 32 liter, der kun vejer omkring et kilo!
Deuter Spectro 32 er en letvægts rygsæk, med masser af plads, og smarte detaljer.Den er bygget omkring Deuters Aircomfort FlexLite System, der betyder at de har gjort meget for sørge for ventilation omkring stropper og rygstykke, så man sveder mindre når man har rygsækken på. Det betyder bl.a. at hoftebæltet og skulderstropperne er perforerede så luften kan passere, og hele rygstykket er et net der holder rygsækken lidt væk fra ryggen, så man sveder mindre, faktisk fjerner systemet omkring 25% af fugten. Det har jeg oplevet er rigtigt rart når man har det varmt under turen.

Rygsækken er bygget op over en let og solid metalramme, som man kan se noget af igennem nettet på rygstykket. Rammen giver god støtte og hindrer ikke dine bevægelser.Selve rygsækken er lavet i solidt nylon og fiberforstærket polyamid. Det betyder at materialerne kan være tynde, men stadig robuste. Hovedrummet i rygsækken er et stort rum hvor man kan pakke alle sine ting, og så er der stropper på siden og toppen så man kan komprimere det hele så rygsækken er kompakt pakket.Når man har pakket alt sit grej ned, så kan det godt være besværligt at finde lige præcis det man skal bruge. Men det har Deuter også en løsning på, der er nemlig en lynlås i fronten, så man kan åbne rygsækken og få et overblik over alt det man har med. Det er supersmart, så slipper man for at tømme den hvis man skal bruge noget fra bunden af rygsækken.

På fronten er der en elastisk lomme hvor man f.eks. kan have en trøje eller regnjakke klar, hvis vejret pludselig skulle skifte.I siderne er der to lommer til f.eks. drikkedunke. Der er også elastik stropper så man kan spænde vandrestave og isøkse fast.

I låget er der også et lille rum til ting man gerne vil komme til hurtigt, og der er også en strop til sine nøgler, eller andet man IKKE vil tabe undervejs, og så er der en beskrivelse af de internationale metoder til at tilkalde hjælp hvis uheldet skulle være ude. Smart tænkt :-)

Udover alle disse detaljer, er rygsækken også forberedt til et drikkesystem. Det er en væskeblære (som købes separat) man fylder med vand, og som kan hænge inde i rygsækken, og så fører man en slange ud så man kan drikke undervejs på turen. Det har jeg dog ikke selv prøvet, jeg har som regel en vandflaske i sidelommen :-)

Rygsækken er rimelig vandafvisende, men skal man på tur i den danske sommer, med risiko for kraftige regnbyger, er det en god ide at investere i et regnslag til rygsækken, så man er HELT sikker på at man har tørt skiftetøj når regnen stopper. Regnslaget er kompakt, og har indbygget opbevaringslomme.Man krænger det udover rygsækken og spænder det fast med et træk i en snor.Regnslaget generer ikke stropper eller hoftebælte, så man kan nemt tage rygsækken på, selvom regnslaget sidder på.Og den kraftige gule farve gør at man nemmere kan ses i det dårlige vejr. En klar fordel hvis man f.eks. bruger rygsækken når man cykler i trafik.

Deuter Spectro 32 er en rigtig fornuftig rygsæk, med god komfort, en masse plads, og en masse smarte detaljer. Jeg har ikke oplevet ubehag når jeg har den på, selv ikke når den er tungt pakket. Og så vejer den kun omkring et kilo, det er rigtigt smart hvis man skal vandre langt, så er vægten vigtig! Den lave vægt betyder også den er god til cykelpendlere, når man skal have lidt ekstra med, eller i det hele taget på rejser rundt i verdenen. Jeg syntes det er en rigtig god rygsæk, der sidder godt på ryggen, og har en god størrelse til weekendture.

Spectro bliver lavet i 24, 28 og 32 liters størrelser og priserne starter på omkring 900 kroner.

For yderlig info om Deuter Spectro, kontakt Deuters danske importør www.ditlevsport.dk .


Fredag d. 22 juli 2011 af: Lars Olsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: