Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3839 har stemt.

Jakken til alt slags vejr


Kategori: Mellem mænd

Jack Wolfskins All Terrain jakke, er perfekt til det danske vejr!
Jack Wolfskin har lavet en jakke der er perfekt til det danske udstadige vejr. All Terrain hedder den, og det er en lækker sag, der er vandtæt, vindtæt, åndbar og fyldt med lækre detaljer!
Det meste af jakken er lavet i et materiale der hedder Texapore som er vandtæt, men tillader stadig huden at ånde. Og det virker rigtigt godt! Jeg har cyklet med jakken på, uden at få den indelukkede klamme fornemmelse som man kan få i en billig regnjakke.

Jakken er en system jakke, som betyder at man kan købe forskellige Jack Wolfskin fleece jakker (f.eks deres medium varme Midnight Moon fleecejakke) som man lynes sammen med All Terrain jakken, så man får en varm jakke til vinterbrug.
Her på billedet kan man se den dobbelte lynlås, hvor den inderste bruges til at lyne fleecen fast.Jakken er en skaljakke, så den er ikke super varm uden fleece, men det betyder at den er rigtig god til efterår og forår. Og skulle man få det varmt i jakken, så har den store ventilations åbninger under armene, der er lukket af lynlås. Over lynlåsen er der en flap der lukker med velcro. Og her er en smart detalje, der er nemlig to rækker velcro på flappen, så når man har åbnet for ventilationen, kan man folde flappen ned over sig selv, så den ikke lukker for ventilationsåbning når man bevæger sig i jakken.

Hætten på jakken er rigtig god i regnvejr, den har en stiv skygge som leder vandet væk fra ansigtet, og giver lidt mere læ for regnen. Hætten kan indstilles med to elastikker, så den kan sidde fast, og følge hovedet når man drejer det.Hvis man ikke har brug for hætten, kan den lynes af, og opbevares i en lomme inde i jakken, så man har den ved hånden hvis vejret skulle blive dårligt.Der er hele 7 lommer i jakken, så man har god plads til at have sine ting med sig. Der er to sidelommer, to brystlommer med vandtætte lynlåse, en inderlomme, og to lommer på ærmet.

Det er i det hele taget en jakke der er bygget til at blive brugt, og en jakke jeg ikke havde noget imod at stole på, på lange vandreture i fjeldet. Der er bl.a. forstærkninger i kraftig nylon der hvor en rygsæk typisk sidder og gnaver.Der er også elastiksnøre i livet, så man kan spænde den ind, og forhindre vind og sne i at blæse op under jakken. Det er i det hele taget en RIGTIG lækker jakke. Jeg har haft den på i varmt vejr, med ventilationsåbninger åbne, og har haft det fint i jakken. Jeg har haft den på i regnvejr, og den har holdt mig tør og varm. Jeg har cyklet i den, uden problemer. Til vinter køber jeg en Midnight Moon fleece, og er ret sikker på at All Terrain jakken nok skal holde mig varm og tør, selv i en voldsom snestorm!Se mere på www.jack-wolfskin.comFredag d. 19 august 2011 af: Lars Olsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: