Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3839 har stemt.

Verdens lækreste pokerbabes: Top 5


Kategori: Kultur og sport

Poker er et spil for alle, og det er ikke kun mænd, der sætter sig til bordet iført solbriller og prøver at vinde skillinger. Der er også en del kvinder, der kaster sig over poker, og mange af dem pynter. Vi har lavet en lille liste over de fem hotteste pokerbabes, der samtidig har opnået respekt for deres færdigheder ved pokerbordet.
Nummer 5: Shannon Elizabeth
Nogle kender hende bedst fra hendes rolle i American Pie 1 og 2, og så har hun også været model, hvilket det smukke smil og de sprøde kurver vidner om. Sideløbende har hun dog fået sig en ny karriere som pokerspiller, og i 2005 vandt hun en sideturnering for kendisser ved VM i poker i Las Vegas, WSOP. Den 38-årige amerikaner spiller ikke poker på fuld tid, derfor er hun ikke helt i top.

Nummer 4: Pernille Ravn
Ok, hun er nok primært på denne liste, fordi hun er dansker, men Pernille Ravn fra Holstebro er stadig en superflot pige. Hun kaldes Danmarks pokerdronning, og for nylig sagde hun sit job op som marketingsdirektør i Messecenter Herning for at give pokerkarrieren fuldt fokus. Tidligere har hun leveret flotte resultater i live-turneringer, men største resultat må siges at være i en turnering i texas holdem online , hvor hun vandt 87.000 dollars.

Nummer 3: Erica Schoenberg
Tilbage til USA, hvor Erica Schoenberg er nok den mest kendte kvindelige pokerspiller. Den tidligere model og professionelle volleyball-spiller har vundet flere store turneringer på nettet og live, og ved WSOP er hun endt syv gange i pengene. Udover at spille poker, har hun også slået sig på blackjack, der også kræver en skarp hjerne. Hun kommer generelt fra en spilleglad familie. Hendes forældre mødtes på travbanen, og hun er gift med Erick Lindgren, der også er professionel pokerspiller.

Nummer 2: Liv Boeree
Engelske Liv Boeree er en af de kvinder, der har haft mest succes ved pokerbordet i nyere tid. Sidste år vandt hun en turnering på den europæiske pokertour, EPT, i San Remo, Italien, og hun er medlem af Team Pokerstars Pro. Hun fik smag for poker i et engelsk reality-show, hvor hun fik lært tricks af profferne, og siden da er hun blevet et særdeles kendt – og kønt – ansigt i pokerverdenen.

Nummer 1: Vanessa Rousso
Det scorer altid ekstra point, når man har medvirket i Sports Illustrated Swimsuit Magazine, og det er netop hvad den 28-årige amerikaner Vanessa Rousso har gjort. Hun har medvirket i flere amerikanske mandeblade (dog ikke afklædt), men tro dog ikke, at hun bare er en lidt halvdum blondine. Hun har en major i økonomi fra Duke-universitetet, og hun var i færd med at studere jura, da pokeren tog over. Det var en god idé, og hun slog sit navn fast som pokerspiller, da hun vandt VM i online poker i 2007, der indbragte hende over 700.000 dollars. I alt har hun vundet for mere end 3 millioner dollars, så hun behøver ikke optræde i mandebladene for pengenes skyld.

Artiklen er skrevet af Henrik Hansen fra pokerlistings.dk .


Onsdag d. 28 september 2011  

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: