Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3839 har stemt.

Alt hvad en god sci-fi skal indeholde


Kategori: Kultur og sport

The Hunger Games kommer til landets biografer d. 22. marts og efter at dømme fra traileren, har filmen alt hvad en god sci-fi film skal indeholde.
Handlingen foregår i en fjern fremtid, hvor Amerika er bukket under for tørke, brande, sygdom og krig. Den forhenværende verdensmagt er nu erstattet af landet Panem, der er delt i tolv distrikter.

Hvert år udvælges to repræsentanter fra hvert distrikt til at deltage i 'The Hunger Games' (Dødsspillet). Spillet, der vises i tv, er delvist underholdning, delvist brutal realitet for dets deltagere. Reglerne er enkle. Dræb dine modstandere, den der overlever, vinder!

Da den 16-årige Katniss' lillesøster udvælges som deltager, træder Katniss til. Sammen med den mandlige deltager Peeta skal de to nu kæmpe imod en flok ældre, stærkere og kamptrænede modstandere om liv eller død.

Gamle og unge talenter
'The Hunger games' bygger på Suzanne Collins' populære bogserie (på dansk 'Dødsspillet') - i hovedrollen som Katniss Everdeen ses Jennifer Lawrence og også Woody Harrelsons velkendte ansigt dukker op i en mindre birolle. Hele rolle-besætningen af en god blanding af unge og gamle talenter, og det bliver interessant at se hvorvidt generationskløften vil falde igennem eller være en fordel for filmen.Onsdag d. 15 februar 2012 af: Henrik Wahlqvist

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: