Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3839 har stemt.

Mourinho, fodbold og success


Kategori: Kultur og sport

Han har vundet næsten alt der er at vinde indenfor fodboldens verden, og selvom han i sidste uge - sammen med Real Madrid - blev slået ud af kampen om Champions League-trofæet, så vil mange nok stadigvæk mene, at José Mourinho er verdens bedste træner.
Udover at være excentrisk og unik i sit arbejde er han en meget privat mand som få kender indgående, men i videoen nedenfor kommer vi lil tættere på The Special One.I videoen fortæller Mourinho om hans evige søgen efter succes og sejr, forskellen mellem vindere og tabere og så kommer han ind på essensen i fodbold og sport generelt - vindergenet, som er så grundlæggende for hans person, en kvalitet som han ikke betegner som arrogance, men som han mener, er essentielt i alle former for sport.

Man skal blive det bedste man kan blive indenfor sit felt, og når man giver sig 100 % kan man samtidig også kræve 100 % af de folk man har omkring sig. Den evige søgen efter mere er ambitionen i hans arbejde - det har gjort ham til verdens måske bedste træner, spørgsmålet er hvor langt det i sidste ende kan tage ham.


Fredag d. 1 juni 2012 af: Henrik Wahlqvist

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: