Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3839 har stemt.

Vanter til fiskeren og fotografen!


Kategori: Krop og velvære

Sealskinz har lavet et par solide vanter med let adgang til alle 5 fingre, perfekt til fiskeren, jægeren eller fotografen!
Sealskinz er et engelsk firma der er kendt for at lave vandtætte og åndbare strømper, huer og handsker i høj kvalitet. Jeg har været så heldig at få mulighed for at prøve et par af deres Outdoor Sports Mitten. Outdoor Sports Mitten er en vante der hurtigt kan laves om til en fingerløs handske. Til forskel fra mange andre af den type vanter på markedet, så er det også muligt at få tommelfingeren fri. Det betyder at de er super til f.eks. lystfiskeren der skal binde knuder, eller fotografen der skal betjene knapper på kameraet. Og så selvfølgelig til alle os andre der gerne vil skrive SMSer uden at fryse om hænderne :-)

Yder-materialerne er et kraftig nylonstof, og i håndfladen er det syet et tyndt stykke læder fast så man nemmere kan holde om ting, og for at give vanterne ekstra slidstyrke. Omkring håndledet er der en strikket manchet der effektivt holder på varmen i handskerne. Modellen findes i sort og i grøn, jeg har prøvet den grønne.

Vanterne er godt isoleret med svedtransporterende Primaloft isolering, og de er rigtig varme og gode at have på. Pasformen er god, og det er nemt at gribe om ting med dem på. Har man brug for fingerspids kontrol, så trækker man hætten ned og får fingerne fri. Der sidder og så lille slids ved tommelfingeren så man også kan få den ud i det fri hvis det er nødvendigt. Både den store hætte, og den lille til tommefingeren bliver holdt på plads i åben tilstand med indsyede magneter.

Jeg har haft Sealskinz Outdoor Mittens på i rigtigt koldt og blæsende vejr, og både den store hætte over fingrene, og den lille over tommelfingeren holder godt på varmen. Det er nemt at få fingrene fri når det er nødvendigt. Jeg har også brugt dem i let regnvejr, og der var ingen problemer med at holde fingrene tørre. Materialerne er vandtætte, men selvfølgelig kan vandet komme ind under de to hætter. Det var dog ikke noget jeg oplevede mens jeg brugte dem. Endnu en smart detalje ved dem er at der er syet to løkker ind i hver vante, mellem fingrene. Løkkerne gør det nemt at trække vanterne af, ret godt tænkt. Sealskinz Outdoor Mitten er en solid, vandtæt vante/handske der er velegnet til mange udendørs aktiviteter hvis man af og til skal være finmotorisk med sine fingre. Jeg er sikker på at jeg tager dem med på mange fisketure hvis vejret ser skidt ud!

For mere info om Outdoor Mittens og de andre produkter i Sealskinz sortiment, så se mere på www.Erki.dk der har distributionen i Danmark. På www.Erki.dk kan du søge efter din lokale forhandler.


Torsdag d. 13 marts 2014 af: Lars Olsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: