Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3839 har stemt.

Perfekt bøf, hver gang!


Kategori: Mad og drikke

Steak Champ tager gætteriet ud af at stege den perfekte bøf
Når man skal tilberede en god, tyk (og dyr) bøf, så skal den gerne være tilberedt præcis som man ønsker det, ikke for rød og ikke gennemstegt. Det kan godt være svært at ramme, lige meget om man tilbereder den på pande eller grill. Men med Steak Champ så kan man få det ønskede resultat, hver gang.
Steak Champ er et stegetermometer man sætter i bøffen inden man starter tilberedningen. Den er lavet i solidt metal, og kan ikke åbnes, eller indstilles. Fordi den ikke kan indstilles, så skal man købe en Steak Champ lavet til den stegning man foretrækker. De findes fra helt rød, til gennemstegt. Jeg har testet et sæt med to, en til Medium, og en til Medium-well, som altså er mindre rosa end medium, men dog ikke gennemstegt.I æsken finder vi to Steak Champs, og et værktøj der både bruges til at aktivere dem, og til at trække dem ud af den færdige bøf.For at aktivere Steak Champ, så sætter man den kortvarigt i aktiveringsværktøjet (som indeholder en magnet) og derefter sætter man den i sin bøf.

I enden af Steak Champ sidder der en rød lysdiode. Den blinker hvert 6. sekund når Steak Champ er aktiveret. Når bøffen nærmer sig den korrekte temperatur så blinker den hurtigere.

Når temperaturen er nået, så blinker den hurtigt to gange efter hinanden, og så skal man tage bøffen af varmen. Steak Champ måler også den optimale hvileperiode for bøffen, så man skal først trække Steak Champ ud af bøffen, og servere når lyset igen slukker i Steak Champ. Så har man den optimalt stegte bøf!

Jeg har brugt Steak Champ nogle gange, og hver gang så har resultatet været rigtigt godt! Steak Champ kræver dog en bøf af en god tykkelse (gerne mere end 2,5 cm) for at virke korrekt. Men det har jeg bestemt ikke set som noget problem ;-) Man kan ikke skifte batterier i dem, men manualen lover at de kan holde til 1000 gange, så det burde være nok til de fleste :-)Steak Champ kan købes hos www.frishop.dk


Lørdag d. 12 april 2014 af: Lars Olsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: