Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3896 har stemt.

Løb ikke tør for strøm!


Kategori: Gadgets

Med et Xtorm USB batteri fra Power2Go.dk, så kan du holde liv i din mobil og tablet i langt tid!
Når man er væk fra en stikkontakt, så er det ikke sjovt når en mobil eller tablet melder lavt batteri niveau! Men heldigvis så findes der et væld af forskellige USB batterier så man kan have strøm med på farten. Jeg har kigget på et i den højere ende af både kvalitets-, og kapacitetsskalaen. Jeg har prøvet et batteri fra Power2Go.dk , og modellen hedder Xtorm Power Bank 11.000. Som navnet afslører, så er det et USB batteri med en kapacitet på hele 11.000 mAh! Det betyder at den burde have kapacitet nok til f.eks. at lade en iPhone5 op, hele 5 gange.Xtorm Power Bank 11.000 er lavet i hvidt plast, med en alufarvet detalje rundt om kanterne. I den ene ende finder vi 3 USB stik. To til at oplade dine gadgets med, så den kan faktisk oplade din tablet og telefon samtidigt. Det sidste USB stik er til at oplade selve Xtorm Power Bank 11.000.Det ene stik er lavet til strømkrævende apparater, som f.eks. iPad og iPhone, så det stik kan levere 2,1 Ampere, hvor det andet stik er et standard USB stik, der kan levere 1 Ampere.

Øverst på batteriet ser vi en rund sølvfarvet knap. Trykker vi på den, så tænder en stribe grønne lysdioder under plastikken, som indikerer hvor meget strøm der er tilbage på batteriet. Det at de sidder under den hvide plastik, giver batteriet et flot stramt design.Xtorm Power Bank 11.000 bliver leveret med stofpose til transport, en USB oplader, og USB kabel til at lade batteriet op.

Da batteriet har en høj kapacitet, så tager det naturligvis også noget tid at lade det helt op. Heldigvis så holder det rigtigt godt på ladningen når det ligger ubrugt hen. Så hvis man husker at lade det op når man har brugt det, så er det altid klar til når det kræves.I mine tests har jeg brugt det til at lade min iPhone5 op. Jeg lod telefonen komme ned på 1-2% strøm, og så brugte jeg Xtorm batteriet til at lade den op til 100%, og ganske som forventet kunne jeg gøre det hele 5 gange, inden Xtorm batteriet løb tør. Meget imponerende!
Jeg fandt også ud af at batteriet passer PERFEKT i det Pelicase jeg har skrevet om HER
Alt i alt, så er jeg meget imponeret af Xtorm Power Bank 11.000, 5 opladninger på min telefon fra et batteri på kun 270 gram, det synes jeg er flot.

Xtorm Power Bank 11.000 kan købes hos Power2Go.dk , der også har et stort udvalg af andre batterier og solcelleopladere.


Onsdag d. 7 maj 2014 af: Lars Olsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: