Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3839 har stemt.

Små søde shots


Kategori: Mad og drikke

Kleiner Feigling er små søde vodkashots, lige til at have med.
Når man tænker shots, så tænker man ofte lakrids, eller bitter. Men Kleiner Feigling shots er ingen af delene. Kleiner Feigling original er vodka med figensmag. Figen? Ja, og det smager faktisk ganske udmærket. Ikke for sødt, ikke for kraftig, men med en fin frugtsmag.

De bliver som oftest solgt i små 2 cl glas (eller plast) flasker, og holder 20% alkohol. De smager bedst afkølede, og godt omrystede inden man drikker dem direkte fra flasken.
De små shots findes også i mange andre udgaver, end den originale med figensmag. En anden variant jeg har smagt, er med Bubble Gum smag. Og ja, den smager præcist som man huske det lyserøde tyggegummi fra man var barn ;-)

Original og Bubble gum kan købes i dagligvarehandlen, f.eks. i Kvickly, Føtex og Bilka.

Der findes også en del andre varianter, feks. American Popcorn, Apple Pie, Coco biscuit og jordnød. Disse varianter sælges kun engros, f.eks. i Metro eller Dagrofa S-Engros. Og så selvfølgelig på barer i nattelivet.Kleiner Feigling er en behagelig afstikker fra de normale lakridsshots man ellers støder på. Original er min favorit, men smag og behag er jo individuelt.

For yderlig information om Kleiner Feigling, og hvor de kan købes, så kan man kontakte www.Helawine.dk der er den dansk distributør.


Tirsdag d. 22 juli 2014 af: Lars Olsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: