Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3839 har stemt.

Gourmet kaffe og te på turen


Kategori: Mad og drikke

Med Growers Cup kan du nemt brygge to kopper frisk kaffe eller te
Growers Cup er et dansk firma bygget på en den geniale idé at det skal være muligt at lave en god kop kaffe eller te, hvor som helst man kan koge vand. De har udviklet en engangsbrygger, med kaffe eller te til to kopper. Man skal bare åbne den og tilsætte varmt vand, vente, og skænke.
Selve bryggeren er lavet i papir og plastik, og består af to kamre, et perforeret filterkammer øverst der indeholder te eller kaffe, og under det et kammer hvor den færdige kaffe eller te bliver opsamlet.

Man åbner toppen af bryggeren, klikker proppen af tapperøret, tilsætter vandet direkte ned i kaffen eller teen og lukker posen med en "lynlås", og så lader man det trækker efter smag. Når den er klar, så hælder man nemt to gode kopper op, uden at spilde, ved hjælp af tapperøret.Growers Cup er ikke standard kaffe, de har utroligt mange varianter af gourmet kaffe de selv nænsomt rister, og mange spændende slags te. Jeg har været så heldig at smage 4 af deres økologiske, fairtrade, single estate kaffeproduker og 4 af deres teprodukter.

Bolivia

En afrundet, mørk og fyldig kop kaffe. Med en let sødme og afdæmpet bitterhed. God kraftig kaffesmag.


Brazil

En fyldig kop kaffe, med en rund smag, med nøddeagtige noter. Den har en god bitterhed, en rigtig kraftig kop kaffe med lidt bid i.

Ethiopia

En god kop kaffe med søde chokolade noter, fyldig, lidt tør i eftersmagen og med meget mild bitterhed.

Honduras

En mild kop kaffe, med en let sødme og god aroma. God morgenkaffe med svag bitterhed.

De fire slags te jeg har smagt er alle vidt forskellige, her er der meget bred variation i smagen fra den ene type til den anden.

Green refreshment

Dufter meget af frisk mynte. Smager forfriskende af mynte og grøn te. Mild te smag, med overvægt at mynte. Let drikkelig, uden den store bitterhed.

Lovely liquorice

Dufter sødt af lakrids og frugt. Smager af lakrids, og hibiscus, fyldig og krydret. Spændende te, som mest af alt er et lækkert udtræk af urter, blomster og rødder.

Sweet sea bucktorn

Dufter meget af frugt. Smager af frugt (havtorn), sødt og let krydret af lakrids. Mild te, uden bitterhed. Havtorn gør sig rigtigt godt i te.

Revitalising treat

Dufter af frisk citrus med lidt mynte. Let i smagen, med citrus, mynte, lakrids og ingefær. Opfriskende og lækker te.

Som sagt har Growers Cup en stort udvalg, så det er muligt at gå opdagelse og finde sin ynglings kaffe eller te. Konceptet er rigtigt godt, kaffen og teen bliver brygget rigtigt og smager godt. Det slår til enhver tid lunken termokaffe eller bitter instant-kaffe på fisketuren, eller andre steder hvor en kop kaffe gør godt. Hvis man kan koge vand, så kan man få gourmetkaffe. En flot dansk successhistorie!

Growers Cup bliver solgt i mange outdoor og fiskeudstyrsbutikker i Danmark, du kan finde din lokale forhandler her: www.growerscup.com/where-to-buy-coffee/

For mere information om Growers Cup, se www.GrowersCup.com


Torsdag d. 31 juli 2014 af: Lars Olsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: