Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3843 har stemt.

Vind en tur i rummet


Kategori: Konkurrence

Dremel lancerer europæisk konkurrence, hvor hovedpræmien er en tur i rummet!
Var det noget med en tur i rummet? Værktøjsproducenten Dremel lancerer en ny konkurrence, hvor hovedpræmien er en fuldt arrangeret rumrejse til en værdi af over 500.000 kr. For at deltage skal du blot uploade et billede af noget, der inspirerer dig.


Vind en tur ud i rummet til en værdi af over 500.000 kr. Sådan lyder tilbuddet i forbindelse med lanceringen af værktøjsproducenten Dremels mest kompakte og avancerede multiværktøj, Dremel Micro. Den kommende danske astronaut Per Vimmer er ikke i tvivl om, at det bliver en uforglemmelig oplevelse for den heldige vinder:”At flyve i raket med flere tusinde km/t er en unik oplevelse, kun få privatpersoner har oplevet. Når opsendelsesfasen er overstået, føler man sig som en fugl, der svæver rundt i rummet. Dog er det sværere at holde balancen som vægtløs, end jeg umiddelbart havde troet, men man vænner sig hurtigt til det. Det er noget helt specielt,” fortæller Per Vimmer, som skal på tre forskellige missioner som astronaut i 2015.Sådan deltager du i konkurrencen

For at deltage skal du blot uploade et billede af noget, der inspirerer dig mellem 1. september og udgangen af oktober 2014 på www.dremelmicro.com . Med billedet ønsker Dremel at vide, hvad der inspirerer folk, når det kommer til præcision, kompakthed, high tech eller kreativitet, som alle er egenskaber, der kendetegner det nye multiværktøj.Der udvælges dernæst det bedste billede i hvert land. Vinderen i hvert land får en Dremel Micro og skal nu bygge et rumskib af valgfrie materialer. Herefter skal de uploade et billede af deres rumskib, og ultimo december udvælger Dremels jury vinderen, der får mulighed for at komme en tur i rummet.
Torsdag d. 4 september 2014 af: Lars Olsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: