Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3839 har stemt.

Ny ølbar byder på god øl, sport og hygge!


Kategori: Mad og drikke

Åens Øl er navnet på en nyåbnet ølbar, med fokus på godt øl, og folkelighed.
Åens Øl hedder en nyåbnet Københavnsk ølbar. Bossman.dk har været på besøg, og fået en snak med folkene bag, og noget godt øl i glasset!

Det første der slog os da vi kom derind, var at det faktisk var en bar hvor det var muligt at snakke sammen, musikken var tilpas lav, og der var god plads mellem bordene. Det indbyder bare til lidt mere hygge når stemning er afslappet og man kan "være sig selv" hvis man har lyst.Bag Åens Øl står Carina Jensen og Alvin Bisgaard. Alvin har i mange år drevet den succesfulde Café Langebro, og vil nu prøve kræfter med Åens Øl sammen med Carina.

Konceptet bag Åens Øl er egentlig ganske simpelt, god øl, hygge og sport. Der er 15 fadølshaner i baren, og et omfattende udvalg af flaskeøl. Særligt de belgisk øl er godt repræsenteret, og til priser der er lidt bedre end andre steder jeg har besøgt. Det er fordi at de importerer øllet direkte fra Belgien, uden fordyrende mellemled. Det er god forretning, og det kommer kunderne til gode.

Sport bliver der vist på storskærm, og på fladskærme i baren når der er en spændende kamp. Og ofte med gratis popkorn til :-)På Åens øl prioriteres folkeligheden og hyggen højt. Man må f.eks. meget gerne medbringe take-away og spise på baren. Så kan man også få et rigtigt godt glas øl til.Det er ikke kun øl at Åens Øl kan tilbyde, de har også et fornuftigt udvalg af kvalitets rom og whisky, og kan svare på de fleste spørgsmål om flaskerne.

Der er også muligt at købe en ølsmagning på Åens Øl, enten direkte i baren, eller via de meget populære gavebokse som SmartBox og Oplevelsesgaver. Det inkludere 5 smagsprøver på øl, og en på whisky eller rom.Stemningen på Åens Øl var uhøjtidelig, og hyggelig. Priserne i baren var meget rimelige, øllets kvalitet taget i betragtning. Du finder ikke Tuborg og Hof på fad her.
Da vi var på besøg var det kun 4 uger efter at baren var åbnet, så der var desværre ikke fuldt hus. Men stedet er bestemt et besøg værd, så når først folk får øjnene op for stedet, så skal det nok blive velbesøgt. Bossman.dk havde i hvert fald en dejlig aften, og nat på stedet :-)Åens Øl ligger på Åboulevard 50 i København N. Deres website kan findes på www.aaensoel.dk og på Facebook


Tirsdag d. 11 november 2014 af: Lars Olsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: